Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia RX 125 eladó!! RENDSZÁMOS,1994es évjárat,six days replica,Racing rezó,nagyobb első teló,34es karbi stb stb....HIBÁTLAN ÁLLAPOT,esztétikailag is nagyon szép!(nem olyan mint egy megszokott enduro,idomok nem karcosak-nem voltak törve,csak a sárvédő egy picit)Ár ALKU NÉLKÜL: 300 ezer Ft. xlzx@citromail.hu 0620/5863355
mielött még nem lett volna megcsinálva (700 ezer) de most nagyon ba van állítva és javítva úgyhogy szerintem egy olyan 800 ezer
érdekelne a mocid IRÁNYÁR?
sziasztok mit szólnátok egy kis túrához a balaton felé most szombaton ???
a hősök terén(pesten) lenne a gyülekező, 9kor fél 10kor lenne az elindulás
mindnekit szeretettel várunk (jó időt mondanak)
az jó mert pár haverral tervezzük hogy megkerüljük a balatont de az idő pont még nincs egyeztetve
Aprilia rx 125,94es,rendszámos,32 paci stb stb,kitűnő állapot, irányár : 320.000 írjatok mailt vagy ide fórumra...
Szia!
Bővebb infót írjál róla ide:
bmw2005@freemail.hu
Hali. Nekem van egy eladó Honda nsr-em! 1995-ös, szép megkímélt állapotban, jó motorral...
Ha valakit érdekel, akkor írjon!
Vannak persze:) mint mi is.
50es TZRes kollége van arra falé
Hello minenkinek vannak itt balatonhoz közeli 125 ös motorosok
Szewasztok mindenki!Még uj vagyok de lasssan ,felakasztom magam...elmesélem az én kis történetem:3éve vettem 270ért egy 1991-es Rx 125-öst (rotax 123)blokkos.Nagyon gizdán ment ,egészen1hétig azután hipp- hopp,volt power ,nincs power.Elöször tippeltünk , hogy a kipufogobam lehet vmi ami szétment,tévedtünk.majd gondoltuk nem nyit a szelep...ebben is tévedtünk ugyanis amikor manuálisan kinyitottuk akkor sem adta le azt a nyomatékot mint amikor jo volt,söt a 1/4ét sem.Ezután következett az aprilia hivatalos szervíz.Az okosok felgenerálozták+gyújtást is cseréltek(150000HUF)...Hazahoztuk...és...NEM VOLT JÓ!!! már nemtom mit tegyek h jó legyen ,sokan mondták h,a gyujtásnak 7800rpm nél meg kell változnia h leadja a maga kis 32-36 loerejét,és ez nekem nincs v nemtom.Plíz segítsetek mert felrobbanok.+éve nem megy az rx em normálisan most kb16-17loerö,nagyon gyatra,nincs löket ,sem nyomaték fél év még eléri a 100km/h-s tempót(bezzeg amikopr jo volt hipp-hopp 130)na mindegy ...Várom értelmes segítö hozzászólásotokat!kösz(bármit tudsz ami elörébb vinne plíz szolj,vagy ird le!!) kösz
Hello mindenkinek
Eladó egy gilera mxr 125 nagyon megkímélt állapotban. Úgymond "hétvégi" motorként volt használva teljesen gyári rajt minden kevés kilóméterrel 9730 km el 93 as évjárat képet 50 es pappirokkal képek az adataim közt
köszi Kishapsi megtaláltam
létci
pár oldalla ezelőtt irtuk le ugyanezeknek a motoroknak az elemzését, és a sorrendjét. olvass vissza ne keljen már még 1ccer leirni.
hát rx kérem rx....legjobban megy jó mondjuk fogyaszt is de az nem lényeg,ha betartod h 12 ezrenként dugó csere semmi baja nem is lesz és a rotax 123as blokkhoz sok alkatrész van..
Szoszi!

Szerintetek melyik a legjobb ezek az endurok közül?????
Sorrendet vki mondhatna, ti mit vennétek?(200-300 ezerért)
Yamaha Dt 125 R
Aprilia RX
Suzuki TSR
Honda CRM
Kawasaki KDX
................................

Köszi előre is.
hello mindenkinek !!
Nemtudtok vmi tuningot ajánlani gilera mxr 125 re ne tul drágát és ne is csökkentse a motor élet tartalmát
Hello sziasztok

Keresek egy Kawasaki KMX 125-höz első féknyerget,kb 90 es évjárat, akinek van eladó vagy esetleg tud olyat akinek van vagy bontót [5 bontóba telefonáltam de semmi :( ] ahol lehet kapni vagy mástipusú kawáról olyan féknyerget ami rámegy.
Válaszotokat elöre is köszönöm.
ja bocs.én hülye.125...
CBR uralja az egészet úgy tom
A Kawasaki ZZR 1400
4T 125-ösből melyik motor megy a legjobban?Én ugy tudom hogy a cbr.Nem akarok 2T-4T vitáét!CSak kiváncsiságból kérdem.
add el és vegyél egy rendszámosat.
ha nincs meg a külföldi forgalmi és a vámpapir akor szinte lehetetlen a vizsgáztatás.
hááát én úgy tudom h nem lehetséges vagy....100ezres nagyságú összegek...
Hellosztok
Szeretném megkérdezni mi a menete annak hogy egy 125 ös motort ami 50 esnként van használva le tudjak vizsgáztatni de nincs semmi pappírja akkor mi a teendő? légyszi segítsetek