Eladó motorkerékpár abroncsok ami a képeken van az csak töredéke enek minimum 20 szerese van
nononono@citromail.hu ra írj hogy mien kéne cross enduró utcai sport robogó stb stb gumik vanak/kerekek is !
Van belőle többféle keverék ,azt azért érdemes megnézni mit kínálnak! Nekem SV-n hátul endurance ,elöl médum van fenn.Pályán egészen jól melegszik ,utcán nem annyira.Jók a visszajelzései ,nem okozott kellemetlen pillanatokat ,esőbe csúszkál rendesen.Vegyes használat mellett (évi 6-8 pálya) kb. 3-4e km az élettartama.(Ja és nem az enyém a pályacsúcs a ringen )
Ha arra vagy kiváncsi hogy coll méretben mit is jelent, akkor kb 120/ 17 esnek felel meg ,mivel a 4,60 at megkell szorozni 2,54 el,
Remélem segitettem.szia
Vettem tőled nem rég a Metz M3-at. Hátra egy teljesen új került fel, 160/60 r17 méretben. Meg tudnád nekem mondani, hogy mennyi legyen a légnyomás az optimális tapadásért? (Utca-pálya(Kakucs)...)
Metzeler Rennsport 120/60 r17 első, 160/60 r17 Az eleje kopásjelzőn van(1-2000 km van még benne), hátuljának közepe teljesen gatya széle még használható. Ingyen elvihető.
Fejér megye...
ContiRaceAttac gumival valakinek tapasztalata?
Most kaptam egy jó ajánlatot egy új hátsó gumira, csak ezzel nekem semmi tapasztalatom nincs. Minden tapasztalat érdekel, előre is köszönöm!
Üdv. Olyan emberkét keresek,aki megvágja nekem a slick gumimat. a gumi fentvan a felnin. Postázni tudom,de itt a környéken mégjobb lenne.(Győr moson sopron megye)
Sziasztok!
Eladó Michelin Pilot Power 120/70 Z/R17 2db Gumi ! Motoron nem volt kicsit lemostam és csináltam pár képet ! Olcsón akarom adni! Csak párban eladó de ha daraban kell akk ismeg egyezhetünk! nononono@citromail.hu ra írjatok köszi
nononono@citromail.hu ra írj hogy mien kéne cross enduró utcai sport robogó stb stb gumik vanak/kerekek is !