Szerintem, ha csúszik, akkor nem ilyen mélyek a tépések, de ez az én véleményem. A korábbi hsz-om az is megerősíti, hogy nekem is ilyen volt a medium keverék 2 hete Brno-ban, lágyítás után pedig tiszta gumikép lett. De az Brno és Dunlop és 1000-es motor.
ez hungaroring, és soft keverékü race attack. Zsombor azt mondta h probáljam meg beejteni a motor elejét, mert szerinte nincs suly a motor elején és folyamatosan csuszik a kanyarban
Hasonló gondok kakucson F2Tom barátomnál...Bár ő azt hiszem kanyarodásnál beforgatta a kormányt és élvezkedett hogy sodródik,úszik a motor eleje.Hát elfogyasztott egy elsőt a játékkal
Vszínűleg kemények a csillapítások és emiatt a gumi sokat dolgozik (a futómű helyett). A második variáns, hogy túl puha a gumikeverék az adott beállításhoz/pályához. Mondjuk Race Attackból ez vagy Soft vagy Medium, tehát inkább lágyítani kell a csillapításokon.
A 3.00, a felnid mérete, szélességben, és colban megadva, amire a 110-es gumi való (szélességben),a /70, pedig a szélességéhez viszonyított magassága, és igen mondhatjuk hogy 70%, a zr17, pedig a felni átmérő szintén colban megadva.
bridgestone bt 021f/r túra sport gumipár elől 4mm hátul 5.2mm mintával 35 000 ft-ért eladó.09'- 10' gyártás. dunlop gp 211f első és hátsó pár 120/200 méretben 22 000 ft-ért eladó.
Brian! hallottam elég nagy tapasztalattal rendelkezel, pályamotorozás és versenyzés terén is. futómü beállitás problémával küzdök, és fogalmam sincs miért nézhet így ki egy első gumi ahogy az enyém ki néz. a véleményedet szeretném kikérni, hogy mi lehet a probléma. Kutrik Zsomborral beszéltem már ez ügyben, de semmi konkrétat nem tudott rá mondani, csak találgatni tudott. Segitséged előre is köszönöm!
Sziasztok!
Gumit keresek CBR 600 F4i-re.
Most Michelin Sport Pilot van rajta,sztem a gyári.12.000 van a moccban.
Júni 22.-én indulok ki Svédországba,most is onnan írok.
Mivel itt nincs az otthoni 30-40-50 fok,ezért vmi hamar melegedő,esőben is jól teljseítő,sok km-es,de mégis sportos gumit keresek,ha létezik ilyen.
Ebben kérném a segítségeteket!
Előre is köszi!
Cs mindenki! Visszaolvastam pár oldalt, de nem lettem okosabb. 160/60*17-es utcai sportgumit keresek használtan. Mondhatnám, hogy mi kell, de mivel ritkább méret, legyen olyan szíves írja le, akinek van aztán elboltoljuk okosan. Köszi előre is
Guminál mit jelent a 3.00-17 ? 17"-os ez megy de a 3.00? 100/70 -17 -nál én úgy tudom a futófelület teljes szélessége 100mm az oldalfal pedig a futófelület 70%-a és 17"-os. Tudna valaki segíteni ,hogy vannak ezek a méretek?
Szerintetek normális, hogy nagyjából 7000km alatt eléggé elkopott az első gumim?Pirelli Diablo Rosso. Csak az a furcsa, hogy a hátsó még elég jól bírja, első meg kb ugyanannyira van elkopva.
Tehát akkor keresek:
120/70ZR17+180/55ZR17 Michelin PILOT ROAD2-t!
Ímélem: varilaco@freemail.hu