Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jó ég, ezt ugye nem komolyan gondoltad... egyértelműen csere, az már nem jó semmire, és ha abba belevágatsz (persze kizárt, hogy ezt megtegye valaki szerintem), akkor még balesetveszélyes is!
Dunlop 208 rr 180 és 120 párban eladó..1 pár van..50000 konvertibilis forint.papir rajta.
Megkaptam a gumákat. Köszönöm
Hagyd úgy, ahogy van. Esetleg hátul 0,1-0,2-del tegyél bele többet.
Használt K1 és K2 első slick, valamint K2 hátsó slick sok van.
Ill. van egy új garnitúra 120 K1 + 190 K1 slick. Csörögj, ha érdekel!
A gyári Dunlop 252 F helyére vettem 90-95%-osan előre. Olcsó volt, örültem neki.
Az első nap majdnem kétszer eldobtam a vasat fékezéskor, mert egyszerűen csúszott. ( kereszteződés elött)
Azt gondoltam kicsit koptatom, akkor jó lesz. Rosszul gondoltam. kb 1.000 km után bagóért odaadtam egy motorvizsgáztatónak, a vizsgapályára még jó lesz...
Most Corsa III van elöl, több! lépcsőfoknyi a különbség....
füstőőjed lefele
Üdv!

A legjobb jelző rá talán az, hogy sza@r, de nem is akármilyen........ szerinten közúton normál motorozásnál fel sem lehet melegíteni, max ha egésznap le se szállsz róla!Nincs vmi stabil érzés mellette, már alig várom, hogy elfogyjon és sose ilyet többé!
Brááájjenn!
Metz K1 elsőhácssóó vane?vifilkoszter?
Hello!
Bocs a zavarásért,egy olyan hülye kérdéssel fordulnék hozzád,hogy a barátnőmet szeretném vinni a Hringen és a guminyomással hogyan variáljak?Michelin Power Race van fent(köszi hozzá a nyomásadatokat,nagyon jól bevált)
sziasztok

havernak kéne TTR250-re enduro gumi (használt is jó. mondjuk 80%ig)
(nincs most nete, úh engem kért meg, hogy informálódjak valami jóáras gumi iránt)

köszi
Nézek ár árat, küldj rám egy mailt.
sziasztok valaki mondta ,hogy tud Metzeller K3 Interacton jó áron... Áll az még? Kellene nekem egy 120/70R17es meg egy 190/55R17es! a választ előre is köszi.
Hali egy olyan kérdéssel fordulok hozzáértőkhöz, hogy van nekem egy Michelin power gumim és a tétjéről teljesen lekopott a minta, olyankor mi van abba lehet még mintát vágatni ? Vagy pukkasszam ki és vegyek ujjat?
üdv wr450 re keresnék utcai enduró gumit
Jelenleg 5 500 kilóméteren áll az órám, és még dögivel van hús a gumijaimon! Tutis kollégám egyszer említette, hogy valamelyik haverja 12 000 kilómétert elgurult a BT016-tal. Hogy butított változat volt-e, vagy sima, azt nem tudom.

Az, hogy a Kawasakid nehezebb, mint a Gixxer, teljesen tiszta. Valószínűnek tartom, hogy ha nem húzod neki, akkor tízezer kilómétert simán elmész. Nekem is célom elérni a 12 000 kilómétert, utána váltok pályázott, mintás, DOT-számos Dunlop D211GP-re
Az jó,csak én éves szinten 15-20 ezret elmegyek és a gépem is nehezebb 100-110 kilóval mint a gixik.
Ne vedd meg. BT016 sokkal jobb. Két Gixxeres spanom is okádja az áldást a BT014-re.
Mail ment.
köszi a tippet.Én csak utcán megyek a géppel,nem pályázok vele,nem arra van.Sportosan ritkán használom.
Szerintem a BT 014 jó választás neked. Utcán átlagosan tapad, olcsón hozzá lehet jutni gondolom. A GSX-R-eken kívűl a ZZR 1400-nek is a gyári gumája. Csak versenypályán ne nyüstöld mert felizzik és elveszti a tapadást hirtelen.Kb: H-ring 2.20 alatt. Te gondolom túrázgatsz, sportos gyorsulások esetén 4-5-6 ezer alatt tükörre kopik a hátsó. Első 12 ezer.
Szia.
VTR SP1 re jó lenne? Nem pályázok csak közúton közlekedek.Normál körülmények között milyen hamar kopik?
Mennyi lenne az ára?
Előre is köszönöm.
Telepátia Most akartam írni neked
Ezek jöhetnek szóba:
3 x 7704
1 x 7712
1 x 7483
2 x 6680
Brian!

Van 195/65 Kr 108asod valami keményebb?
Ilyen rázós dunlopom volt már nekem is, én kidobtam.