Ez már jobban hangzik ,akkor arra válaszolj nekem légyszíves ,hogy mi a különbség a K3 és K3 Int. között? Annyit találtam róla ,hogy új technologiával készült...
és elfogult sem vagyok mert árulok új és használt-1hónapos és több éves-gumikat is(hüvös,száraz,sötét helyen voltak és vannak tárolva) ezért Nekem mindegy hogy melyiket adom el,a vevönek kell eldöntenie hogy mennyi pénzt szán a gumira
ár-érték arányban mindkét választás korrekt
Szia Brian!
Tudnál nekem valami pályagumit ajánlani 160-as méretben, a d211-es első melé? Most Conti Race Attac Street van, de ez bortányos volt ma este, hamar túlmelegedett, és visszajelzésekben sem bővelkedik:S A Dunlop Tőled van, és az valami isteni
hello. megvan, az előző hozzászólásban írtam mikoriak. de nem az esőn volt tárolva, te tudod már vettél tőlem ,igaz más tipust és méretűt de ez hasonló kaliberű. ha az évjárat miatt nem boltolunk , nincs harag! üdv!
Amúgy meg az új gumikat cserélem 3-4000Km enként! A Slicket kb 800-1000Km enként kéne! Ami legutobb fent volt slick azon az is meglátszódott hogy elmentem Keszthelyről zegre! Frankón mérhető volt a kopás! pedig az max 86Km volt!
Köszi de mint írtam nekem utcára kéne oda meg pazarlás a K1-K0 utálok gumishoz járni ezért nem járok Slickel mint szinte az összes ismerősöm! így is 3-4000Km és csere... jelenleg van fent elöl egy lassan cserés Conti Racecontact endurance és ehhez már a második hátsó mindez kb 7000Km alatt...
130/70 18 vagy 130/80 18-as gumit keresek. Képpel.
Email: maschine@freemail.hu