A 200/55 ZR17 méretű gumi 6,0 col széles hátsókerékre való, ha a lengővilla befogadóképessége (sárvédő, lánc, stb.) engedi, akkor felteheted 5,5 col széles hátsókerékre is (én már megtettem ) De számolj azzal, hogy a gumi nagyobb súlya és a megnövekedett kerékátmérő miatt érezhetően csökken a gyorsulás (600-ason legalábbis így volt).
(ez salyát tapasztalat)-kiváncsi lennék másnak hogyan viselkedik ez a guma.-még másik gumát az RR-en nem próbáltam mert ezek voltak rajta.
Ami engem meglepett ebben a gumiban hogy elég szépen tapad esőben .Hogy mennyit bír azt még nemtudom-de szerintem gyorsabban kopik mint kéne de lehet nálam van a probléma.tapadása elég jó! még nem okozott kellemetlen meglepetést.
De nemértem miért -nekem ugy tűnik hogy nem nagyonn akar bemelegedni.-bár pályán sose próbáltam sajna.
Amivel szivessen összehasonlítanám aza Power 2CT
Hello.110/80-17-es gumi érdekelne a MIchelin sporty pilot.A boltnak ahol dolhozol van internet cime?ha van akk megtudod adni?És h hol található ez a bolt?
Halika!
Én szerettem a Metzelert igaz nem egy jó választás volt a hozzáértők szerint. Metzeler MEZ3 típust használtam párban 8000 km gurultam el vele miden gond nélkül. Igaz nem vagyok száguldozós fajtából, voltam kint vele a Hringen ott is a tudásomhoz képest jól viselkedett. A mostani választásom Metzeler Sporttec M3 vagy Metzeler Roadtec Z6 Interact lenne. Korábban nekem Michelin Pilot Power 2CT volt párban azt is nagyon szerettem remélem segítettem valamennyit
Üdv
Szia!
Látom a sólyomra keresel gumit.
Ez a metzeler bevált neked?
Mert én is gumit keresek busára, olyat ami utcán azért tapad is meg nem kopik le 3000 alatt.
Mi a véleményetek a Heidenau gumikról? Egy KTM Duke II-esre keresek gumit olcsón. MEgfelel a jó állapotú használt is.
Szzóbajött egy Heidenau Super-Rain K73 M/C 58H DOT száma: 2607
Szerintetek?
Köszi: Gábor
Teljes lista itt.
már látom, hogy írtad...
köszi
és?
kopás? tapadás?
Ami engem meglepett ebben a gumiban hogy elég szépen tapad esőben .Hogy mennyit bír azt még nemtudom-de szerintem gyorsabban kopik mint kéne de lehet nálam van a probléma.tapadása elég jó! még nem okozott kellemetlen meglepetést.
De nemértem miért -nekem ugy tűnik hogy nem nagyonn akar bemelegedni.-bár pályán sose próbáltam sajna.
Amivel szivessen összehasonlítanám aza Power 2CT
180-as helyett a 200-as? Fel tudom tenni egyáltalán?
Én szerettem a Metzelert igaz nem egy jó választás volt a hozzáértők szerint. Metzeler MEZ3 típust használtam párban 8000 km gurultam el vele miden gond nélkül. Igaz nem vagyok száguldozós fajtából, voltam kint vele a Hringen ott is a tudásomhoz képest jól viselkedett. A mostani választásom Metzeler Sporttec M3 vagy Metzeler Roadtec Z6 Interact lenne. Korábban nekem Michelin Pilot Power 2CT volt párban azt is nagyon szerettem remélem segítettem valamennyit
Üdv
Látom a sólyomra keresel gumit.
Ez a metzeler bevált neked?
Mert én is gumit keresek busára, olyat ami utcán azért tapad is meg nem kopik le 3000 alatt.
Érdekelne a gumi, ha jó áron adod!
email címem az adatlapomon, légy szíves küldj egy telefon számot, és megbeszéljük!
Köszi