szia
szerintem ebből a szempontból mindegy, hogy mennyit és hogyan, mert elég, ha egy kanyart "úgy" veszek vagy egy féktávon nem tapad emiatt rendesen.
Amúgy egy S GSR600-as alatt forog és egy Metzi MZ4-esről van szó.
A kérdés igazából az lett volna, hogy hivatalosan - mondjuk a gumigyártók szerint - mi egy gumi szavatossági ideje.
Nekem is az alábbi 3-4 év rémlett valahonnan, bár nyilván az sem mindegy, hogy 3 vagy 4...
van akinek semmi problémája nincs az évszámmal, sőt van aki 2000-2001es gumival versenyzik, de kémiai tulajdonsága a guminak hogy öregszik, és igy veszit minden addigi tulajdonságábol! Emiatt szerintem bajod nem lesz, de ha van lehetőséged cseréld le! Ha megfelelő helyen volt tárolva olyan 3-4 év körüli gumi teljesen rendbe van!
sziasztok
most ellenőriztem a motoromon lévő gumikat és úgy láttam, hogy pl a hátsó gumim DOT száma 0347
Ha jól tudom, akkor ez azt jelenti, hogy 2003 47. hetében gyártották.
Akkor ez már majdnem 7 éves gumi...
Lehet ezzel még járni? Nem túl régi? Kell cserélnem?
A minta még teljesen jó, használtan vettem, de lehet, hogy kár volt?
köszi a válaszokat!
Akkor nem lesz roadsmart, viszont azt még nem tudom, hogy sport legyen, vagy megint PR2.... Mivel egy sportgumma-garnitúra kb. fele annyit megy el, és kb. ugyanannyiba kerül, valszeg anyagi okból marad a PR2... kivéve, ha valaki tud valami jó ajánlatot... ;)
A motor amúgy ameddig én meg tudom állapítani, nem rossz futómű szempontból, nyilván nem egy mai vas, de a futómű elvileg okés. Valszeg a hiba az én készülékemben van... Dől az, csak nagyon bizonytalannak érzem lent, és ez engem is elbizonytalanít. Vagy inkább fordítva?! ;)
Mégegyszer köszi!
szerintem ebből a szempontból mindegy, hogy mennyit és hogyan, mert elég, ha egy kanyart "úgy" veszek vagy egy féktávon nem tapad emiatt rendesen.
Amúgy egy S GSR600-as alatt forog és egy Metzi MZ4-esről van szó.
A kérdés igazából az lett volna, hogy hivatalosan - mondjuk a gumigyártók szerint - mi egy gumi szavatossági ideje.
Nekem is az alábbi 3-4 év rémlett valahonnan, bár nyilván az sem mindegy, hogy 3 vagy 4...
Metzeler Racetec K3 Vs. Racetec K3 Interact
Tud valaki valami?
most ellenőriztem a motoromon lévő gumikat és úgy láttam, hogy pl a hátsó gumim DOT száma 0347
Ha jól tudom, akkor ez azt jelenti, hogy 2003 47. hetében gyártották.
Akkor ez már majdnem 7 éves gumi...
Lehet ezzel még járni? Nem túl régi? Kell cserélnem?
A minta még teljesen jó, használtan vettem, de lehet, hogy kár volt?
Dunlop K898 13600Ft
üdv
Laci
180/55 17 Pilot Road 2 35000Ft
120/70 17 -180/55 17 2CT párban 60000Ft
120-180 Corsa III párban 56000Ft
120-180 Power Pure párban 66000Ft
120-180 Power párban 50000Ft
üdv
Laci
Jóval áron alul.
Ha érdekel, keress!
irj már egy teló számot rádcsörögnék
Ez már 3 éves hirdetés,azóta már régen eladtam
Dunlopban létezik 2.75 18-as gumi?Valami utcai mintázat kellene
Aprilia Classic elejére.
Akkor nem lesz roadsmart, viszont azt még nem tudom, hogy sport legyen, vagy megint PR2.... Mivel egy sportgumma-garnitúra kb. fele annyit megy el, és kb. ugyanannyiba kerül, valszeg anyagi okból marad a PR2... kivéve, ha valaki tud valami jó ajánlatot... ;)
A motor amúgy ameddig én meg tudom állapítani, nem rossz futómű szempontból, nyilván nem egy mai vas, de a futómű elvileg okés. Valszeg a hiba az én készülékemben van... Dől az, csak nagyon bizonytalannak érzem lent, és ez engem is elbizonytalanít. Vagy inkább fordítva?! ;)
Mégegyszer köszi!