Egy kérdés, sosem volt még a gépemen szalon uj gumi, és most előre hátra bolti papucsot kap! Láttam már pár elhullos videót szalon papucsal, van valami teendő vagy csak az első pár kmen ésszel kell menni!?
Keresek 150/70-es R17-es túragumit 1000-es V-Strom-ra. Elsősorban használt érdekelne, de ha jó árban van, akkor lehet új is akár.
És ha esetleg van hozzá jó árban 110/80-as R19-es első, akkor lehet, hogy az is érdekelne, de elsősorban a hátsó kéne most.
Van esetleg ilyen valakinek?
Sziasztok van egy új Michelin Pilot Power 2CTs gumim 190/55R17es méretben és eladnám! Adok hozzá grátiszba egy keveset használt elsőt is elmenetm vele Brnoba meg vissza meg egy pályanap a pancsin és ennyi... Ha valakit érdekel photonic@freemail.hu ra dobjon egy mailt! Minden jót csáó
sziasztok
valakinek nincs egy türhető allapotú 120/70/17 Supercorsa sc2 je olcsón?
ha pedig beszámítana egy jó állapotú 120/70/17 Race attackot (street) annak kifejezetten örülnék
köszi
Használhatnád a válasz erre funkciót
Kizárt, hogy a Qualifier Brno oda-vissza alatt elfogy. Mondjuk, ha Portugáliából indulsz és oda is mész vissza, akkor lehet
Hűha...hallotam, hogy a dunlopok feszesebbek, és kevesebb ájer kell bele, de eznem túl kevés.. bár nekem csak elsőre van adatom, az 2.1-2.3 melegen... (hiteles forrásból:P)
Egy kérdés, sosem volt még a gépemen szalon uj gumi, és most előre hátra bolti papucsot kap! Láttam már pár elhullos videót szalon papucsal, van valami teendő vagy csak az első pár kmen ésszel kell menni!?