Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket arról, hogy jó-e a vágott slick gumi utcára. Nekem mondtak már róla jót is és rosszat is. Igazából a kanyargások melett nagyobb túrákra is használnám(pl autópálya több száz km). Azt szeretném tudni, hogy jó-e és hogy milyen hamarkopikel, meg hogy esőben esetleg hidegben hogy viselkedik.
Válaszotokat előlre is köszönöm szépen!
Köszi az infót ez előtt nekem Dunlop gumi volt nagyon bevált mint gumi, csak elkopott nem is kicsit Rendőr mondta még augusztus elején, hogy illene lecserélni, de nem büntetett meg erre jó fej rendőrök vannak
Valakinek volt már dolga Duro gumival? Vélemény tapasztalat stb? Boncteremben nincs információ a gumiról Felnihez adták így került hozzám képek alapján még bőven használható az utcán, de azért jó lenne tudni a tulajdonságait is 3,5mm koptatható a jelzésig belőle egy 79ccm motor meg nem hinném hogy pik-pak meg enné. A gumi anyaga puha ebből gondolom lesz tapadása majd... Mérete: 18-110/90
Nálunk elég sok a genyó jard, hiába van ismerős... Örülni ha magába a vágásba nem köt bele, vagy vmi másba. Megállni érdemes általában, kisváros, hamar megszivatják az embert.
Minta nélkül slickkel kimennék, ott lőnének le, Bár megfogni nem is próbálnának, utólag én jönnék ki rosszabbul.
Tudom, hogy nem kellene nagyobb. De már megvan a 195/65ös, remélem elfér magasságra....
Meg olcsón küldenek most egy 200/55öt... különben maradna a gyári méret.
Ha kicsit össze is húzza a felni a slicket, azért még úgy is tapad rendesen ugye?
Mert motoroztam már ,,összehúzott" utcaival régebben, hát az katasztrófa volt... csúszkált
Ezzel vettem,hazáig elhoztam vele,de én ezt a motort pályázni használom és oda más gumi kell.Ezért eladó!