Kedves Fiatalok!
Férjuram szokás szerint engem nyaggat,hogy írjak fel infót nektek...
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi FEBRUÁR 19-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Ezek a gumik március első heteiben fognak ideérni Magyarországra.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk. A korábbi beírásnál elírtam a dátumot, de most a helyes dátum van fennt!
illetve esőgumit is lehet rendelni,csak még bővül a lista...
Kedves Fiatalok!
Férjuram szokás szerint engem nyaggat,hogy írjak fel infót nektek...
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi február 15-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Ezek a gumik március első heteiben fognak ideérni Magyarországra.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk.
lehet egyszerűbb lenne egy árlistát csinálnod az oldalra.......
nem kell kép meg minden kacat csak típus meg ár
van ceglédi munkatársam megkérdem elhozná-e a gumikat ha úgy adódik
Valóban nincs még kész az oldalam,de addig is már hirdetem mert ebből látszik hogy valós ,működő cég vagyok,valós raktárkészlettel!
A legfontosabb pedig az, hogy a legolcsóbbak között vagyok európában!
Szia!
A viták elkerülése végett emailben tudom elküldeni az árakat,mert túl jó árak lettek és nem szeretnénk itt senkivel vitát...nemsokára a webáruházunkban is fel lesznek téve,de kérlek dobj emailt és elküldjük a listánkat.köszi szépen.
Ne haragudj, de hogyan lehet egy ilyen weblapot üzemeltetni? Semmi konkrét információ nincs rajta, csak a telefonszámod....
Milyen csalogató az akció fülnél, hogy folyamatos akciók?
cross gumikkal is foglalkozol?
michelin cross competition érdekelne elsősorban