A Roadsmart is biztosan nagyon jó, abban a bizonyos tesztben amit a Motorrad csinált, szárazon megverte a PR2-őt elég jól. A PR2 szárazon ugyan annyi pontot kapott mint a Metzeler Roadtec Z6 interact, Pirelli Strada stb... Tehát ha esőben is sokat mész PR2, különben a Roadsmart. Szerintem!
A PR2 kenterbe veri a RoadSmartot. A tőled vett BT021-et árulom én is, mivel elviszik a motorom. Erről is olvastam több tesztet ez nem rossz.
120+160 BT021 pár 65e. Új.
A Bt021 is egy nagyon jó gumi de az új fejlesztés az új fejlesztés Idö nem sürget akkor várd meg! Küldöm Dpd-vel az egész ország területén! Ha aktuális akkor az adatlapomon keress elörendelést felveszünk rá!
Pilot Road 2-t..
Kategória tesztgyőztes.....
Barátomnak X-11-en van fenn , kb 11-12 ezret ment már vele és még sokáig bírja... na és persze tapad is.... esőben is szuper..
Én XX-re, előre tavaly tettem, a hátsó valószínű az idén cserélődik...
Bridgestone 021.... hát .Van akinek bevált van akinek nem...
nem-nem, nem vagyok markaelfogult, csak eddig arrol olvastam pozitivumokat. igaz, a masik kettorol meg nagyon semmit.
arban inkabb a bridge lenne kozlebb hozzam. megeri a 23-ast megvarni?
Ha jól tudom 120/70 17és 160/6017 van rajta ez Bridgestonban Bt021 párban 67950 ez van raktáron! Márciusban jön az új Bt023 ez ugyanennyi! Dunlop rodsmart kpl 79900ft
650-es k7 bandira milyen gumit ajanlatok? felhasznalas: keves palya, a maradek tura es bp. varosban jaras. pilot road 2-re gondoltam, a conti sport attack nalam kicsit kifuto mar. esetleg valami dunlop vagy pirelli?
Tényleg, a kukac csak hazáig házilag használható.....aki a nevét adja hozzá és gond lesz rácseszhet........a rendes gombás javítás megfelelő feltételek esetén elfogadható. Az, hogy valaki felteszi valahol papír és név nélkül bizonyíthatatlanul az a Te dolgod.
120+160 BT021 pár 65e. Új.
szerintem aprilis lesz belole, addig meg kihuzza a masik (remelem). bar ha lesz valami oltari akcio, akkor hamarabb.
Kategória tesztgyőztes.....
Barátomnak X-11-en van fenn , kb 11-12 ezret ment már vele és még sokáig bírja... na és persze tapad is.... esőben is szuper..
Én XX-re, előre tavaly tettem, a hátsó valószínű az idén cserélődik...
Bridgestone 021.... hát .Van akinek bevált van akinek nem...
arban inkabb a bridge lenne kozlebb hozzam. megeri a 23-ast megvarni?
azokbol mit ajanlanal?
650-es k7 bandira milyen gumit ajanlatok? felhasznalas: keves palya, a maradek tura es bp. varosban jaras. pilot road 2-re gondoltam, a conti sport attack nalam kicsit kifuto mar. esetleg valami dunlop vagy pirelli?
illetve hol szabad/eri meg megvenni?
koszontem elore is!
Szerintetek előre 400as naked Michelin Pilot Road rc 2 vagy Pirelli Demon Sport!?! Köszi a tippeket tapasztalatokat!
http://www.cyclegear.com/image...
http://www.strauszgumi.hu/moto...