Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre nem, hátra ha utcán használod igen.
Sziasztok!
Beleütköztem egy Michelin Pilot Power gumiba, igen jó áron, csak egy bibi van vele, hogy javított. Megszúrta valami középen, szépen meg van javítva, de azt hallottam, hogy az már nem az igazi. Nálam okosabb emberek véleményét kérem, hogy feltehetem-e? Előre is köszi.
Köszi az infót...
Isteni gumi, hamar melegszik, és nyugodtan térdelhetsz közúton vele, tapad, mint állat: D Bár olyan tartós nem lesz, mint egy túragumi, de ezt gondolom tudod, én most cserélem a 209-est 211-re. Jah, amúgy a fentiek a 209gp alapján írtam, a 211 csak jobb lehet , ma is voltam egyet gurulni, és csak a tegnapi izomlás gátolt meg, hogy a körforgalomban térdeljek , szerintem nem nyúltál mellé! A 190-el kicsit lomhábban lehet döntögetni, de utcán nem sok lényege van szerintem....
5mm? Az még bőven sok, ha jól tudom 1,6mm a minimum, bár én mikor februárban voltam műszakin a motorral, csak a lényeget nézték, ilyenekkel nem foglalkoztak, lámpa duda, fékek legyenek rendben, pedig se renndszámtáblavilágítás, prizma nem volt , ez a NKH
Hali!

Van egy eladó gumim, most szedettem le a mociról nem rég.
Dunlop sport max d 208 160/60 zr 17

bordamélység
középen 1,6-1,8mm
szélen 2-2,2 mm mérhető
ár: 8000ft
akit érdekel írjon vagy hívjon
tel: 06308656922
JOKERGUMI
06707767317
Metzeler Rain K1 & K2
Eladó mind2 13000 ért
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szólnék, akik foglalkoznak használt gumik kereskedésével. Egy GS500-as Suzukihoz kellene hátsó, illetve ha jó áron van, első gumi. A hátsó 130/70-R17 64H, az első 110/70-R17 54H és jó volna, ha nem túl öreg gumikról lenne szó, mivel a mostani mikor nem volt elkopva, akkor sem lehetett érezni rendesen a motort, nagyon rideg, kemény már, 2002-es gumi. Sajna nem túl gyakori méret, de a gyári ajánlástól nem szeretnék eltérni, és nem is nagyon lehet a hely szűke miatt sem. Másik kérdés: szerintetek egyébként műszakin átmenne még úgy, hogy a hátsó gumin középen a bordamélység durván 5mm? Egyenlőre még csak érdeklődök, köszi előre is ,üdv Mindenkinek!
szerintem nyugodtan tedd fel, bajod nem lesz vele. Hamar le fog kopni, de ez a legkevesebb. A 190-es hátsóval csökken a végsebesség, nő a kanyartapadás.
Sziasztok!

Gumikérdésben fordulnék a társasághoz:
- lehetőségem nyílt egy pár dunlop 211gp gumma vásárlására (gixxer 600-ra), baráti áron. Pályázott gumik, a szélek le vannak faragva, viszont annyira nem "hegyes" a gumi.

Én szinte kizárólag közúton szeretném használni, max 1-2 pálya a szezonban.

Szerintetek milyen lenne közútra? Melegedés, tapadás hidegen-melegen? 190-es a hátsó, mi lesz a különbség közúton a 180-ashoz képest?

Köszi előre is!
Nem Akkor meg is van, hogy a Gergővel (KTM) kevertél össze
Hívj fel és megbeszéljük!
Jaaa látom mostmár! Aszód volántelep?
Én KTM-mel? Nem emléxem ilyenre lehet, hogy a korral jár
Linkeltem neked az előbbi hozzászólásomban, hogy milyen gumim van.
Brian! Nem tudom emlékszel e rám, egyszer találkoztunk Gödöllőröl kifele jövet. Csello KTM-ével voltál! Én egy CRF 450R-rel.
Akkor említetted h gumizol.
Nincs vmi sm hátsó slick(vágott) gumid 150-165ig? Üdv Peti
Thx
Várom a jelentkezésed!
Uram!
Jövő hét második felében elhozom a gumikat.

Majd csörgök elötte, csak gondoltam beírom ide neked a reklámérték miatt
Sajna nincs.
Nekem van és 10 km-re lakom tőled
Itt nézd meg!
Akinek szeretne első körben gumit, rendelés leadási határideje a mai nap,akinek kell most gumi már márcusra akár,ma szóljon,vagy írjon!
köszi.
Sziasztok! Első kerékre a gyári 110-es méret helyett tehetek-e fel 100-ast? Befolyásolja a motor viselkedését? Előre is kösz a válaszokat.
Természetesen!Például:Michelin pilot power 120-180 garn.:55000ft
Szia. 150-160-165Ös méretben nincs véletlen?
Elvileg eladva hétvégén jönnek érte! Ha viszont nem jönnek érte akkor szólok, ha érdekel!