Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor érdekes szólsz és mynetmoto árai alatt megkapod amelyiket szeretnéd
Sziasztok!
Használt hátsó gumit keresek!Lehetőleg "jót" jó áron" 180/55 r17 méretben!
koszonom.
az itteni elmondasok alapjan es a netet bongeszve a roadsmart tunik nekem a legszimpibbnek, mogotte szorosan a PR2.
gondolok rád, tervezek többet behozni, szólok ha aktuális lesz.
kocce!
hm, nekem marc eleje sajna meg korai, a vege mar valoszinubb. azert elrakom a linket, nagyon koszonom!
30 4330127
tyrestore2000@gmail.com
március eleje a terv. A gumik max 1 évesek, pl. a Metzelerből már csak a 2009-es van náluk raktáron.
ugyertem a dotszam mikori lehet
jaja, latom. vajon ezek milyen regi gummak lehetnek?
marciusban mikor? elejen vagy a vegen?
szia!

koszonom. esetleg valami elerhetoseget megadnal, ha erdekel a dolog?
34. Innen vannak az árak: www.mynetmoto.com erre rájön 20 EUR szállítás. Én márciusban rendelek.
160/60/17 a kisbandi hatso merete.:)
36 körül, méretfüggő
Szia!

PR 2 párban 64000Ft
Roadsmart párban 64000Ft
Diablo Strada párban 57000Ft

üdv

laci
hamár forr a topik... vajon az öreg 'Moto-Terminator' jol választott a pirelli diabloval?
ezek szerint van benne valami? neki is pilot road 2 volt fennt rsv-n?
Egy RSV-s ismerős mondta, hogy a PR2 ledöntve úgy megrángatta kanyarban, hogy majd összefosta magát, a Roadsmart-ot pedig imádja...
jah, megvan. 204-204 pont a Roadsmart es PR2, holtversenyben elsok, de vizen a Michelin 86-79-re nyert, szárazon meg a Dunlop 125-118-ra. A PR2 egyetlen negativuma, hogy nagyobb bedonteskor bizonytalanna valik. Dunlop kvazi hibatlan.
A ketto kozul barmelyiket elfogadnam, szvsz a penztarca fog donteni.
Megtaláltad a teszteket a MR.-ben ?
2009. szeptemberi és októberi szám....
Igen az jó ár érte... nekem májusban lesz egy éve , hogy vettem...
Egyébként minden mostanában gyártott túragumi nagyon jó, sok kirívó külömbség nagyon nincs köztük..
Csak el kell döntened , mire akarod használni...
az eleg jo! 30-nál olcsobban nem lattam. egy hatso kb. mennyi lenne?
Hali!
Gilera Runner robogóra keresek két jó állapotú (lehetőleg egyforma)használt gumit. 120/70/12 és130/70/12 a mérete. Ha esetleg tudtok olyat, aki ilyet bont, elad, megköszönöm.
26-az első PR2.
Én tavaly 33 körül vettem a 120/ 70x17-et...Nem tudom mi most az ára , de biztos, hogy drágább mint a többi hasonló kategóriájú gumi.
Hát azért körbe lehet nézni a használt piacon..... nemigen kapsz használt PR2-t .. azért ez is elárulhat valamit...