jah, megvan. 204-204 pont a Roadsmart es PR2, holtversenyben elsok, de vizen a Michelin 86-79-re nyert, szárazon meg a Dunlop 125-118-ra. A PR2 egyetlen negativuma, hogy nagyobb bedonteskor bizonytalanna valik. Dunlop kvazi hibatlan.
A ketto kozul barmelyiket elfogadnam, szvsz a penztarca fog donteni.
Megtaláltad a teszteket a MR.-ben ?
2009. szeptemberi és októberi szám....
Igen az jó ár érte... nekem májusban lesz egy éve , hogy vettem...
Egyébként minden mostanában gyártott túragumi nagyon jó, sok kirívó külömbség nagyon nincs köztük..
Csak el kell döntened , mire akarod használni...
Hali!
Gilera Runner robogóra keresek két jó állapotú (lehetőleg egyforma)használt gumit. 120/70/12 és130/70/12 a mérete. Ha esetleg tudtok olyat, aki ilyet bont, elad, megköszönöm.
Én tavaly 33 körül vettem a 120/ 70x17-et...Nem tudom mi most az ára , de biztos, hogy drágább mint a többi hasonló kategóriájú gumi.
Hát azért körbe lehet nézni a használt piacon..... nemigen kapsz használt PR2-t .. azért ez is elárulhat valamit...
Használt hátsó gumit keresek!Lehetőleg "jót" jó áron" 180/55 r17 méretben!
az itteni elmondasok alapjan es a netet bongeszve a roadsmart tunik nekem a legszimpibbnek, mogotte szorosan a PR2.
tyrestore2000@gmail.com
marciusban mikor? elejen vagy a vegen?
koszonom. esetleg valami elerhetoseget megadnal, ha erdekel a dolog?
PR 2 párban 64000Ft
Roadsmart párban 64000Ft
Diablo Strada párban 57000Ft
üdv
laci
A ketto kozul barmelyiket elfogadnam, szvsz a penztarca fog donteni.
2009. szeptemberi és októberi szám....
Igen az jó ár érte... nekem májusban lesz egy éve , hogy vettem...
Egyébként minden mostanában gyártott túragumi nagyon jó, sok kirívó külömbség nagyon nincs köztük..
Csak el kell döntened , mire akarod használni...
Gilera Runner robogóra keresek két jó állapotú (lehetőleg egyforma)használt gumit. 120/70/12 és130/70/12 a mérete. Ha esetleg tudtok olyat, aki ilyet bont, elad, megköszönöm.
Hát azért körbe lehet nézni a használt piacon..... nemigen kapsz használt PR2-t .. azért ez is elárulhat valamit...