Sziasztok! Nincs meg véletlenül valakinek az a 3 részes gumiteszt ami a Motorrevüben volt mostanában? Ha esetleg valaki fel tudná rakni v elküldeni nekem, azt megköszönném!
Eladó dunlop d 208 f motorgumik mindössze 300 km-ert futottak ! 120/70-zr 17 és 180/55-zr 17 méretűek. semmijen hiba és javítás nincs a gumikon! csak egyben eladók ár 35000 ft. csak személyes átvétel! (gödöllő) 0620/992-4528
Sziasztok.
Lehet, hogy megköveztek....de én needee a K68-ast használom a motoromon. Túrázok, lájtos döntögetés stb....a gumi olcsó, jól melegszik, jól tapad, és új. Természetesen ez csak az én igényeimnek megfelelő... lehet másnak csak kuka.
Van egy GS 500-am,és Heidenau k63-64 gumival vettem.
Nem igazából szeretnék a tavasszal már ezekkel a gumikkal szenvedni.Mit ajánlotok?Néztem a Michelin pilot activ-ot,de a diagonál elrendezést sokan nem szeretik,mert nem igazán érzik stabilnak!Lehet,hogy a heidenau is azért instabil nekem?
apadjon_ra?page=1
Csak kiváncsi voltam,de lehet kenetek 1et a hajóépitökkel!
pályán is használtam,mecsekben is mindenhol jó volt.
Lehet, hogy megköveztek....de én needee a K68-ast használom a motoromon. Túrázok, lájtos döntögetés stb....a gumi olcsó, jól melegszik, jól tapad, és új. Természetesen ez csak az én igényeimnek megfelelő... lehet másnak csak kuka.
Gs500-ra is tudsz hasidomot?
Sikerült leirnom!
Tartós,vizes úton is stabil,meg jobban tapad,mint a heidenau!
Pont te mondtad rég ha valami kell csak szóljak!
Van egy GS 500-am,és Heidenau k63-64 gumival vettem.
Nem igazából szeretnék a tavasszal már ezekkel a gumikkal szenvedni.Mit ajánlotok?Néztem a Michelin pilot activ-ot,de a diagonál elrendezést sokan nem szeretik,mert nem igazán érzik stabilnak!Lehet,hogy a heidenau is azért instabil nekem?
needee@maffia.hu