Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem olvasok, ha már hozzászólni sem tudok. Amúgy Norbirka írt már valamit ide? Ilyenkor csendben van.
De a cikk író tudja persze.
Gyorsabb volt! A fejébe egyelőre nem látsz bele, nem tudod mit akart és hol, hogyan.
E-e! A másodk kör és a hatodik kör első kanyarjában volt ilyen. A második még a felmelegedési szakasz. Ekkor pl. Aleix Espargaro még ott volt feljött Marquezre, mégsem mondjuk, hogy gyorsabb volt, ok? A hatodik körben meg elmérte és utána még visszahozta valamennyire csak éppenséggel alig volt valamicske többlet, amit tudott. Előzésre sem futotta a vége felé már azt se próbálta minden kör végén. Ezt úgy leírni, hogy egyértelműen gyorsabb kicsit erős. Maradjunk annyiban, hogy örült, hogy ezúttal van esélye nyerni, ami évek óta nem volt.
Igen, hogyne! Mindenesetre MM nem tudom Valencia után, hogy tudott tükörbe nézni. Tudjuk nem tudta volna megelőzni stb. Most meg a szarabb motorral majdnem megvolt neki.
Amíg el nem füstölt a technika!
Nem nem! Marquez elengedte. Elvette a gázt, hogy Lorenzót segítse, pontosabban, hogy Rossitól elvegye a VB-t!
Ez hanyadik körben is volt?
Nem arra írta, hogy szombaton azt nyilatkozta szélárnyékozni csalás? Most meg úgy nyert.
Mert nem látszott?! Elfékezte magát és visszajött rá! Ez mit jelent, ha nem azt, hogy van tempója és gyorsabb?!
Úgy értem, luckyzoli elővette mint témát (és megint nem én). És ha Rossi nyilatkozatával kereste a párhuzamot, akkor jelzem, hogy ismét az volt előbb.
Kb. olyan, mint az egyértelműen látszott, hogy Rossi a gyorsabb.
Ez neked újdonság? JLO mindig így nyilatkozik!
Ez csak feltételezés! Elég sokat használod!
Megállalpítom, hogy Lorenzo is beállt azon genyók sorába, akik alkalmazzák a Rossitól tanult gusztustalan megnyilvánulásokat.
Hányinger.
Dehogynem. Azt mondtátok volna, hogy MM a célvonal előtt elvette a gázt. Főleg azután mondtátok volna, ha előtte Rossi is felhívja rá a figyelmet.
Pontosan!
Ja, lehetett volna. Mondjuk kibaszhatták volna egymást!!!
Lehetett volna jobb is!
Nem, dehogy. Mondjuk JLO-tól előbbre helyezem és tényleg ha a tavalyi Valencia idényzáron ezt mutatja, semmi bajom nem lenne vele.
Azért az utolsó kör nem semmi volt......
De mi a tökömért nem cserélték ki, inkább büntetést is bevállalva! JLO esete után megkellet volna lépni, szerintem.
Jaaaa! Aszittem hirtelen, hogy MM-re gondolsz.
Dehogy! A másik JLO, a nagy fenekű!
9 éve nem szart be a blokk versenyen. Ritka mint a pártatlanság Cápánál Rossi irányába.