Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az esti idomerore tud vki egy mukodo stream-et?
Rossi 2018-ig marad a GP-ben.
Lesz ez még rosszabb is.
Hétvégén kezdődik! Azt mondják az Aprilia eredményei jövőre jönnek.
Szia!
Elvileg van
Hello! A FASTER cimű motogp-s filmhez nem tud valaki magyar feliratot?
Vajon tenyleg csak az az indok, hogy Pedrozsi serulese idejen nem engedtek neki, hogy versenyezzen helyette, vagy azert benne van a pakliban az a nagyszeru alakitas, amit Marquez - es szerintem Nakamoto is - produkalt a vegen?
Védem? Hol? Mivel? Ezek szerint Te "támadod"? Miért? Nem ő tehet róla, hogy Rossi kisz....ta a brét.

Amúgy nem csodálkozom semmin. R1...

Nem tudom, ha más nem helyre fog jönni.
Rendbe jött a lába?
Stoner ismét a Ducatin! Igaz csak tesztelni.
Hűuuuuuu
Tűzben állt az egész utca ... Az a cirka 2-300 lángbaborult sikoltozva rohangálo ember egész egyszerűen feldolgozhatatlan sebet ejtett a lelkemen
Egyszer engem is megcsapott 2masodpercre a gőz... Hát azt nem kívánom senkinek bele bénultan, kivitte a jobb szememet, a frissen vágott hajam is felkunkorodott...
Azóta izzadni is képtelen vagyok
De azé másnap ilyen rokkantan meg megnyertem 3 Lepence tt-t, 2Forma 1es versenyhetveget és még az akkori exemet is megbasztam vagy 4x
Rettenetes baleset... Valszeg a karriernek is vége

Kár, hogy nem voltam ott.
A zavarodottsagot kihasználva biztos gyorsan bebasztam volna azt a szutykot egy Tranzitba
Lehet...
Ááááá. Akkor eddig sem húzta volna.
Az első bünti a sorstól.
Biztos olaszok rakták össze!
Az egyik bemutatón egy széria R1 is kigyulladt. Hasonló módon.
Azért ez messze ne olyan súlyos, mint Talma este! Nem is versenyhétvégén történt! Ez a tipikus egy helyben főzzük meg a motort, nem egy gyullad már így ki!