Vajon tenyleg csak az az indok, hogy Pedrozsi serulese idejen nem engedtek neki, hogy versenyezzen helyette, vagy azert benne van a pakliban az a nagyszeru alakitas, amit Marquez - es szerintem Nakamoto is - produkalt a vegen?
Hűuuuuuu
Tűzben állt az egész utca ... Az a cirka 2-300 lángbaborult sikoltozva rohangálo ember egész egyszerűen feldolgozhatatlan sebet ejtett a lelkemen
Egyszer engem is megcsapott 2masodpercre a gőz... Hát azt nem kívánom senkinek bele bénultan, kivitte a jobb szememet, a frissen vágott hajam is felkunkorodott...
Azóta izzadni is képtelen vagyok
De azé másnap ilyen rokkantan meg megnyertem 3 Lepence tt-t, 2Forma 1es versenyhetveget és még az akkori exemet is megbasztam vagy 4x
Rettenetes baleset... Valszeg a karriernek is vége
Kár, hogy nem voltam ott.
A zavarodottsagot kihasználva biztos gyorsan bebasztam volna azt a szutykot egy Tranzitba
Azért ez messze ne olyan súlyos, mint Talma este! Nem is versenyhétvégén történt! Ez a tipikus egy helyben főzzük meg a motort, nem egy gyullad már így ki!
http://c8.alamy.com/comp/E7B2P...
Elvileg van
Amúgy nem csodálkozom semmin. R1...
Tűzben állt az egész utca ... Az a cirka 2-300 lángbaborult sikoltozva rohangálo ember egész egyszerűen feldolgozhatatlan sebet ejtett a lelkemen
Egyszer engem is megcsapott 2masodpercre a gőz... Hát azt nem kívánom senkinek bele bénultan, kivitte a jobb szememet, a frissen vágott hajam is felkunkorodott...
Azóta izzadni is képtelen vagyok
De azé másnap ilyen rokkantan meg megnyertem 3 Lepence tt-t, 2Forma 1es versenyhetveget és még az akkori exemet is megbasztam vagy 4x
Rettenetes baleset... Valszeg a karriernek is vége
Kár, hogy nem voltam ott.
A zavarodottsagot kihasználva biztos gyorsan bebasztam volna azt a szutykot egy Tranzitba