Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stoner jojjon vissza!
Szerintem az erőcsúsztatásban rejlik a tudománya. Ha jobban kiteszed a seggét, kisebb oldalerőt kap az első gumi és meredekebb szögben áll a kerék. Ezt ő sokkal jobban csinálja, mint a többiek.

Pontosan ugyanez volt a képlet a Stoner-Ducati párosnál. Akkor az a Ducati azzal a gumival lassú volt, mert nem tapadt az eleje. Azok a pilóták, akik nem voltak a csúsztatós technikának birtokában (nem úgy kell érteni, hogy nem tudták volna bármikor megcsinálni, hanem úgy, hogy nem idegződött beléjük, hogy ezzel a módszerrel érjék el a legjobb időt) azok lassabbak voltak, mert ugyan (jobbára) megérezték az első gumi csúszáshatárát, de nem tudták kijjebb tolni azt, mint Stoner. Igy, mint kiderült a Duksi maximum a 6. helyre volt jó átlagos MotoGP menő kezében, mint Hayden. (Jobbak kezében mint Rossi csak a 8. helyre volt jó. ) Eközben Stonernek bérelt helye volt a dobogón, vagy ha nem akkor a kavicságyban - ugyanis, amikor elmérte akkor a kitolt csúszáshatárban már nem volt javítási opció sem és jött a perec.

Marquez annyiban még jobb, hogy Ő a féktávon is nagyon teszi keresztbe. Lehet, hogy ez is segít. Apexen meg Ő mászik le leginkább a motorról, lehet, hogy ez is előnyös.
Nekem semmi bajom nem volt a gumikkal.
Mindig megy szezon elejen ez a szar a gumi tema...
Nekem az a fura, hogy MM mi a faszért tud ennyivel jobban menni, a többiek meg rinyálnak a gumi miatt. Ha jól veszem ki Makinak bejön a miska gumi, és elismerően beszél a mérnökök munkájáról.
Vagy csak szerencséje lett volna, hogy ekkora előnnyel győzött most is
Akkor már az idei is az lesz, vagy lehet. Alaposan bekavarhatnak ezek a dolgok a Yamahán belüli felállásba már az idei évben. Persze, ha Marquez hozza amit tud, akkor teljesen mindegy.
Őt is utolérte a Michelin átok Érdekes lesz a következő szezon,ha minden úgy lesz,ahogy mondják!
durva volt, aztan jott a mese hogy lecsuszott az ujja a fekkarrol... De Pedrosatol nagyon szep gesztus volt hogy egybol odament hozza, meg a boxban is.

Szerintem ott valami aszfalt problema volt mer tobben is ott hibaztak.
Az a mutatvány még képernyőn át is fájt nekem.
Dovit sajnalom a legjobban, stabilan tud motorozni dobogos helyenvagy nagyon kozel a dobogohoz de megint kiutottek alola a motort :(
Elment az eleje úgy néztem, de nem igazán vágom miért. Mindenesetre a kezdeti rajthoz képest eléggé visszaesett. Nem ment neki. Átpártolok Vinales drukkernek, mert már ő is gyorsabb
Gondolom láttad is,hogy miért esett el
Mivel se a makit,sem pedig a nyalókást nem csípem,így nem igazán érdekelt a futam vége.Ha,csatáztak volna,akkor nézem,de még az sem volt.Unalmas volt,ez tény.
Ez mondjuk Rossitől nem volt szép. Kiesni a 6. helyről, bár lehet jobb így elnézve lehet 10. lett volna
Akkor te mi a p..nak nézel gp-t
mondjuk az tény, hogy MM torony magasan győzőtt. Unalmas verseny volt.
Végig sem néztem.Végül nyert a kis burnyák?
no majd este.....
GP Pilot! Több tiszteletet!
Csak helyeseltem te inas
Mit kacsingatsz? Ratyi vagy?
Ne már, legyen valami vita.
Rendes volt Rossi, hogy eltaknyolt, most senkinek nem kell éjjel fél egyig itt onanizálni. Holnap meló, pihenjetek.
Majd fog még.