Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben köszönöm , megpróbálom kiszedni valahogy a szimeringet.
A szimering alatt van 1 zégergyűrü szerüség
azt vedd ki
aztán huzd szétt a telot
Ha már ilyeneknél tartunk.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ezen az rm 250-en a hűtőidom nem semmi, a magyar találékonyság egy 95-ös rm-re rmz hűtőtakaró idomokat rakni http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok.
Van egy KTM sx 125-ös motorom és 1991-es évjáratú. Az első telóban szeretném kicserélni a szimeringet, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szétszedtem a telót kivettem belőle a rugót de nem tudom szétcsúsztatni. Mit kell kicsavarnom még, hogy szétcsusszon? Az alsó részén van egy keménység állító csavar, meg egy elforgatható anya, ami mögött sejtek valami oldható kötést. De azt nem tudom kihajtani , mert elforog és kifelé meg nem jön.
Köszönom a segítséget előre is.
Üdv.: csikes
üzemóra számláló
7500ft.
xr600r@freemail.hu
Azt nem értem,mért itt reklamáltok
Valaki valami infót a Kelet Kupa 2010es versenyekről?
Mert még versenynaptárat sem találtam, remélem lesz.
Azért mostmár jó lenne ha valahova feltennének egy verenynaptárat a kelet-kupa szervezők mert mindjárt kezdődik a szezon és még sehol semmi
Valakinek nincs Suzuki RM 125-re ülése? 98-as évjárat
kössz
még nincs
ezt a "madarak csiripelték"
Már van versenynaptár? hol lehet megnézni?
Kelet Kupa 1. forduló Március 20 Bugyi
Sziasztok !
Ki tud segítsen a KISMAMÁN ki Májusban gazdagítja a táborunkat 1 kisleánnyal !650000Ft Irányár

JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ KB 3 ÉVE NEM HASZNÁLT EC 200-AS GAS GAS MOTOR, KEVÉS KM-REL ELADÓ! ELSŐ TULAJ, LÁNY. 2002-ES ÉVJÁRAT, 2004-ES ÜZEMBE HELYEZÉS! LÁNY LÉTEMRE NAGYON JÓL KEZELHETŐ, MOTOROZHATÓ! BABA VÁRÁS MIATT ELADÓ! ÉRD: 30/320-28-92
jó ötlet
Tisztelt Motorosok!

Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…

Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.

Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)

A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.

Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.

Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.

Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.

Helypénz és belépő díj: nincs.

Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.

A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.

A pályáról térkép (Google Föld):
http://mx1.hu/2008/12/13/monor...

GPS koordináták:
É: 47-19-35
K: 19-29-11

Igény esetén utcaszintű „rajzolt” térképet is tudok küldeni.

Motorozni a nagypályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott módon lehet.

További info, kérdés: monorcross@gmail.com
Tel.: 06-209-584-148, Vladár Zoltán
U.i.: Kérlek küldd tovább ismerőseidnek, hogy minél többen lehessünk és, hogy minél színesebb lehessen a börze.
Sziasztok !
Keresek 2010-es 300 KTM-et
Csak ujszerü érdekel Vagy új!
És mit szólnál ezen a pályán veretni !
Mi Kaposváron már szervezkedünk ! Vannak már jónéhányan kik
jönnek ! A BELMOTO RACING szervezi a társulatot !
Manó
szimpatikus így képről...
Sziasztok !
A MOTOROZZ.HU-n kezdtem 1 dumáldát rólunk
TEREPMOTOROSOK BESZÉLGETNEK címmel
Kérlek titeket írjatok , hogy Kaposváron is tudjanak rólunk !
Kösz Manó
tölts fel egy galériát! kiváncsiak vagyunk
Ne kérdezgesd oszd meg velünk!
Ha érdekel valakit UZSÁról rengeteg jó képem van , ha kell , megoszthatom.
Sümegprága jó. Nekem tetszik. Érdemes kipróbálni.
A szentgrótiról nem tudok semmit.

Márc.14-én én is megyek, ha minden jól alakul.

Gery! A kép Uzsán készült. Valami látszik belőle.