Csak jutnék ki egyszer, egy versenyre.
Még a pálya talaját is hazamerném.
Loketben voltam Wb az is nagyon jó volt, de AMA ba eljutni kkicsit nehezebb. és drágább.
nálam is az amerikai versenyzők viszik a pálmát!
Valahogy nekem is sokkal jobban tetszik az ő motorozásuk.
Sokkal profibb az egész,sokkal magasabb szinten van minden,ami a motocrossal kapcsolatos
Az én szememben az AMA versenyzők sokkal nagyobb , magasabb szintet képviselnek , mint a Wb versenyzői. Mindíg is az AMA motocross -t tartottam a csúcsnak. Lehet elfogult vagyok, de úgy gondolom jobbak, és a bajnokságuk a versenyeik is jobbak . Nem is beszélve a Supercrossról.
A legendák az igazi nagy nevek, az USA szülöttei.
Európából nekem Pichon volt a kedvencem, és vitathatatlan Everts versenyzői nagysága , de úgy gondolom hogy az USA Motocross versnyzői egyszerűen jobbak. Más stílus, nekem jobban bejön.
Szerintem ha a WB Glen heleni futamán indulnak az fergetegesen jó verseny lessz. egy igazi kuriózum.
hát igen
én is ettől tartok,hogy csak kevés menő fogja vállani a futamot..de hát reménykedjünk,hogy azért lesznek szép számmal
kíváncis leszek,hogy mennyire kenik el a "VB" sztárokat az amcsi srácok
Hát minden AMA élmenő nem lessz , az biztos, egyrészt biztos hogy nem vállalnak nagy kockázatot, koncentrálnak a saját bajnokságukra. Stewart nem motocrossozik .Reed ha felépül talán indul . Szerintem Villopoto és Alessi indul. No meg a hondások közül is Millsaps, és Short.
A másik ha ott lenne az összes AMA "menő" akkor az olyan lenne mint egy AMA verseny , simán kiszorítanák a WB nagyrészét , az európaiakat. Főleg Glen Helen, az eggyik legdúrvább pálya . DE eszeveszettül kiváncsi vagyok rá.
A héten az egyik amerikai mx-es oldal fórumán röppent fel a hír, miszerint május 30-án, amikorra egyébként a Brit futam van betervezve, a kaliforniai Glen Helen fog otthont adni a motokrossz vb 6. állomásának. Bár mindezt sokan csak egy április 1-jei tréfának gondolták.
Nem az lett, egy 5 éves szerződést írtak alá tegnap! Szóval az a Glen Helen lesz a házigazda, amelyik idén nem rendez amerikai bajnokságot, mert nem tudtak megegyezni a szervezőkkel. Helyette megegyeztek a Youthstreammel és vb futamot rendeznek, ha már a brit GP körül gondok vannak. Szerencsére a dátum is pont fekszik az amerikaiaknak, mert egy héttel korábban kezdődik a bajnokságuk, arra a hétvégére pedig nincs kiírva futam.
Mr. Giuseppe Luongo: „ez egy fantasztikus nap az egész motocross társadalomnak, természetesen minden top MX1 és MX2-es világbajnoki versenyző ott lesz, mellettük a legjobb amerikai versenyzőkkel”.
És hogy mi lesz a brit futam sorsa? Azt még senki sem tudja, de valószínűleg nem a kiírt Chepstow-ban lesz, ami egyébként hasonlított volna a 2008-as dublini pályára. Szóval hogy hol és mikor lesz, az még rejtély, de ígéret van rá, hogy idén is lesz brit vb futam.
Hűha! Sorry! Telefonról írtam és akkor ez nagyon el lett nézve. Akkor sztornó az előtte való hozzászólásom is, ha csak nem akar valaki pályán tanulni. :)
Bocsánat mégegyszer! :)
Sziasztok szerdán indul az euroringen az idei első oktatás. Egész napos program reggelivel és ebéddel fél óra motorozás fél óra elméleti oktatás. Szezon kezdő áron 15 000 ft /nap. Jelentkezni még lehet a www.euroring.hu oldalon vagy a 0629/310-320 as telefonon vagy akár nálam. Ha bárkit érdekel nézze meg!
Hosszú oldalakon keresztül tudnék írni arról miért nem szabad használt cross motort venni. Sajnos én sem fogadtam meg ezt a tanácsot annak idején,nagyot is szívtam vele!
Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
Még a pálya talaját is hazamerném.
Loketben voltam Wb az is nagyon jó volt, de AMA ba eljutni kkicsit nehezebb. és drágább.