Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak jutnék ki egyszer, egy versenyre.
Még a pálya talaját is hazamerném.
Loketben voltam Wb az is nagyon jó volt, de AMA ba eljutni kkicsit nehezebb. és drágább.
Régebben volt Nemzetek Crossa hogy Ricky C. S. Everts-sel csatázott rendesen és R.C került ki győztesen....
nálam is az amerikai versenyzők viszik a pálmát!
Valahogy nekem is sokkal jobban tetszik az ő motorozásuk.
Sokkal profibb az egész,sokkal magasabb szinten van minden,ami a motocrossal kapcsolatos
Az én szememben az AMA versenyzők sokkal nagyobb , magasabb szintet képviselnek , mint a Wb versenyzői. Mindíg is az AMA motocross -t tartottam a csúcsnak. Lehet elfogult vagyok, de úgy gondolom jobbak, és a bajnokságuk a versenyeik is jobbak . Nem is beszélve a Supercrossról.
A legendák az igazi nagy nevek, az USA szülöttei.
Európából nekem Pichon volt a kedvencem, és vitathatatlan Everts versenyzői nagysága , de úgy gondolom hogy az USA Motocross versnyzői egyszerűen jobbak. Más stílus, nekem jobban bejön.

Szerintem ha a WB Glen heleni futamán indulnak az fergetegesen jó verseny lessz. egy igazi kuriózum.
hát igen
én is ettől tartok,hogy csak kevés menő fogja vállani a futamot..de hát reménykedjünk,hogy azért lesznek szép számmal
kíváncis leszek,hogy mennyire kenik el a "VB" sztárokat az amcsi srácok
Hát minden AMA élmenő nem lessz , az biztos, egyrészt biztos hogy nem vállalnak nagy kockázatot, koncentrálnak a saját bajnokságukra. Stewart nem motocrossozik .Reed ha felépül talán indul . Szerintem Villopoto és Alessi indul. No meg a hondások közül is Millsaps, és Short.
A másik ha ott lenne az összes AMA "menő" akkor az olyan lenne mint egy AMA verseny , simán kiszorítanák a WB nagyrészét , az európaiakat. Főleg Glen Helen, az eggyik legdúrvább pálya . DE eszeveszettül kiváncsi vagyok rá.
hát nagyon remélem hogy minden ami benevez a versenyre
redd,villopoto,stewart,canard,hill..stb..stb..stb...
jó kis verseny lenne
Biztosan jó lessz, de ha az AMA élmezőny is indul akkor , még álatab lessz.
Az évszázad versenye! Amerikai vb futam!

A héten az egyik amerikai mx-es oldal fórumán röppent fel a hír, miszerint május 30-án, amikorra egyébként a Brit futam van betervezve, a kaliforniai Glen Helen fog otthont adni a motokrossz vb 6. állomásának. Bár mindezt sokan csak egy április 1-jei tréfának gondolták.

Nem az lett, egy 5 éves szerződést írtak alá tegnap! Szóval az a Glen Helen lesz a házigazda, amelyik idén nem rendez amerikai bajnokságot, mert nem tudtak megegyezni a szervezőkkel. Helyette megegyeztek a Youthstreammel és vb futamot rendeznek, ha már a brit GP körül gondok vannak. Szerencsére a dátum is pont fekszik az amerikaiaknak, mert egy héttel korábban kezdődik a bajnokságuk, arra a hétvégére pedig nincs kiírva futam.

Mr. Giuseppe Luongo: „ez egy fantasztikus nap az egész motocross társadalomnak, természetesen minden top MX1 és MX2-es világbajnoki versenyző ott lesz, mellettük a legjobb amerikai versenyzőkkel”.

És hogy mi lesz a brit futam sorsa? Azt még senki sem tudja, de valószínűleg nem a kiírt Chepstow-ban lesz, ami egyébként hasonlított volna a 2008-as dublini pályára. Szóval hogy hol és mikor lesz, az még rejtély, de ígéret van rá, hogy idén is lesz brit vb futam.
üdv

írj egy mailt, ott megbeszéljük a részleteket.

gery
telefonszámot tudsz irni, üzemóramérő kéne egy?
a nyertes licitálónak közbejött egy nem várt nagy költség, ezért kénytelen volt lemondani a vásárlást. ezért ujra eladó az rm125!
Hűha! Sorry! Telefonról írtam és akkor ez nagyon el lett nézve. Akkor sztornó az előtte való hozzászólásom is, ha csak nem akar valaki pályán tanulni. :)
Bocsánat mégegyszer! :)
Egyben alkatrésznek yz 250

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez motocrossos fórum, nem hinném hogy itt kéne érdeklődnöd.
Ha valaki tudna K7 600 suzukihoz olcsón kipufogó rendszert és megosztaná velem azt megköszönném :)
Sziasztok szerdán indul az euroringen az idei első oktatás. Egész napos program reggelivel és ebéddel fél óra motorozás fél óra elméleti oktatás. Szezon kezdő áron 15 000 ft /nap. Jelentkezni még lehet a www.euroring.hu oldalon vagy a 0629/310-320 as telefonon vagy akár nálam. Ha bárkit érdekel nézze meg!
Köszi az infot:)!
http://graphicmx.com/

http://www.decalmx.com/index2....

Volt még egy tuti tervező oldal is, majd megkeresem és küldöm!
Helló!Véletlen nem tud nekem adni egy oldalt ahol rajtszámot tudnék tervezni?Vagy ötletet meriteni.Köösz elöre is.#115
Hosszú oldalakon keresztül tudnék írni arról miért nem szabad használt cross motort venni. Sajnos én sem fogadtam meg ezt a tanácsot annak idején,nagyot is szívtam vele!
Költségmentes motor 200-ért?! Na de majd rá jössz.......
helló

Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
- nem