Csá
cseszneki spanommal szoktam pannonhalmára menni , jövö 7-en megyek györbe meg lesem a pályát is.
Meg kérdem mennyi a díjj , tavaj 1500 vót remélem most is annyi
Tavaly már elég jó volt verseny után is meghúzták
Nekem sincs közel 60 Km, Szerintem Veszprémról is kb annyi vagy?
A pályadij 10 euro (volt tavaly), az árfolyamtól függ, hogy az hány ft.
Én is a közelben lakom, motoroztam már jópárszor ott.Amikor ott voltam,a legtöbb osztrák az enduro pályán motorozott. Mindig meglepődtünk, amikor tele volt a depo lakóbuszokkal, és a krosszpályán körözött kb 5 motor.
A pályát nyílván szétrúgják hamar, főleg, hogy eléggé homokos a talaj. Általában Uzsa is szét van rúgva. Dehát ilyen pályán kell edzeni.
Ezeket csak azért írtam, nehogy elmenjen valakinek a kedve Tapolcától, mert egy nagyon jó pálya. Ahogy az uzsai is!
Nem kizárt, hogy én megyek. Ott meglincselhettek majd
Viszont 13-án egész biztosan Monoron leszek, kiviszek haverral sok felelslegessé vált krosszmotoralkatrészt, börze lesz.
Hát igen TAPOLCA. Ittvan közel de én nem igazán szeretem, Dolgoztam is ott rengeteget de sokkal jobban tetszik UZSA ami 10 km rel arréb van.
Tapolca akkor jó mikor tényleg megcsinálják az egész pályát. De mikor lejön 10 20 vagy akár 30 osztrák - német vegyesen, és egész héten edzenek , úgy szét tudják baszni a pályát hogy egyszerűen siaralmas .
Tavaj 35 ezer FT volt az éves bérlet . a napijegy 3000 vagy 3500 , de volt hogy 5000 ezret akartak elkérni, tőlem pedig a tulajt és még jópár ottlézengő külföldit jól ismerem.
ott a legjobb Csucsos büféje.!
Akkor jól van akkor....
Én meg egyszer a ruhatárban 5ezressel fizettem, és 10ezerből adtak vissza, mégse mondom mindenkinek, hogy menjetek a ruhatárba, mert kaptok 4900Ft-ot.
Hát szívesen mennék tápóbicskére. De rohadtmessze van , és az időből rengeteget elvenne az utazás. majd meglátjuk.
De most ez a rohadt eső is folyamatosan esik !
Ott még nem is voltam.
És a Zalaszentgróti , milyen lehet ennyi csapadék után?
Nincs valahol valami vidi vagy képek a Sümegprágai pályáról.?
Mert a Március 14. i verseny engem is érdekelne.
cseszneki spanommal szoktam pannonhalmára menni , jövö 7-en megyek györbe meg lesem a pályát is.
Meg kérdem mennyi a díjj , tavaj 1500 vót remélem most is annyi
Tavaly már elég jó volt verseny után is meghúzták
Nekem sincs közel 60 Km, Szerintem Veszprémról is kb annyi vagy?
szívesen máskor is. örülök, hogy jó lett!
Köszi a segítséget !
Duruzsol a Yamaha .
Jövő hétvégén megnyaggatom :)
ha szar, akkor melós az tény...de ez mindegyikre igaz.
uzsáról viszont annyit jót hallani, hogy ha ott leszünk több napra, akkor átugorhatnánk azt is megnézni.
Ha eljön a fiam is akkor a TM-el megyek :).
Én is a közelben lakom, motoroztam már jópárszor ott.Amikor ott voltam,a legtöbb osztrák az enduro pályán motorozott. Mindig meglepődtünk, amikor tele volt a depo lakóbuszokkal, és a krosszpályán körözött kb 5 motor.
A pályát nyílván szétrúgják hamar, főleg, hogy eléggé homokos a talaj. Általában Uzsa is szét van rúgva. Dehát ilyen pályán kell edzeni.
Ezeket csak azért írtam, nehogy elmenjen valakinek a kedve Tapolcától, mert egy nagyon jó pálya. Ahogy az uzsai is!
Viszont 13-án egész biztosan Monoron leszek, kiviszek haverral sok felelslegessé vált krosszmotoralkatrészt, börze lesz.
Esetleg mások ?
Tapolca akkor jó mikor tényleg megcsinálják az egész pályát. De mikor lejön 10 20 vagy akár 30 osztrák - német vegyesen, és egész héten edzenek , úgy szét tudják baszni a pályát hogy egyszerűen siaralmas .
Tavaj 35 ezer FT volt az éves bérlet . a napijegy 3000 vagy 3500 , de volt hogy 5000 ezret akartak elkérni, tőlem pedig a tulajt és még jópár ottlézengő külföldit jól ismerem.
ott a legjobb Csucsos büféje.!
de majd fogunk menni tapolcára is abba a dirt park félébe,egy hosszú hétvégére...10en biztos
Én meg egyszer a ruhatárban 5ezressel fizettem, és 10ezerből adtak vissza, mégse mondom mindenkinek, hogy menjetek a ruhatárba, mert kaptok 4900Ft-ot.
De most ez a rohadt eső is folyamatosan esik !