Nem akarom belelkesíteni , nekem ennyibe volt és pont .
Tizennyolcezerre kaptam ajánlatot elsőre hüvelyezésre ha viszem a dugót és pont.De aztán ajánlott valamit.
Több hengert és főtengelyt is vittem egyszerre .
Ha most megkérdenéd a dugó márkáját meg se tudnám mondani mert nem verseny célra lett .Tökéletesen üzemel pedig megnyaggattam már jó párszor
Szóval részemről ennyi .
De,most azzal mi a baj,hadd csinálják !Én olvadó ólmot öntök be a hengerbe,gyertyanyíláson át,minden mocizás után Teljesen felújítja,csak a mértéket kell tudni mennyit kell beleönteni Azt meg nem árulom el,mert titok
Szerintem gondolkozz, mielőtt hülyeségeket írsz be. Most szegény srácot belelkesítetted, hogy 25ezerből lesz hüvely, ablakolás, dugószett a motorjába, addig fog kutatni, míg tényleg nem talál egy kretént, aki ennyiért beleokádik valami fosadékot a motorjába, és egy életre elbassza. Ahelyett, hogy motorozna egy jót.
ja,akkor azért volt annyi:(
Az igazság az hogy elég szarul állok anyagilag főleg hogy jól átvertek ezzel a mocival.az a baj hogy reklamálni se nagyon tudok mert az illető akitől vettem RENDŐR!
tudom hogy nem szerepel a naptárakban
ezért mondtam,hogy ha lesz,akkor 5 fordulós lesz a tervek szerint
de hogy mikor dől el hogy lesz e vagy sem...azt nem tudom
Tizennyolcezerre kaptam ajánlatot elsőre hüvelyezésre ha viszem a dugót és pont.De aztán ajánlott valamit.
Több hengert és főtengelyt is vittem egyszerre .
Ha most megkérdenéd a dugó márkáját meg se tudnám mondani mert nem verseny célra lett .Tökéletesen üzemel pedig megnyaggattam már jó párszor
Szóval részemről ennyi .