Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MOTOCROSS ZOMBIES FROM HELL ez a film nincs meg valakinek kibaszott jo non kéne vagy honnan lehet filmeket letölteni?
kültem mailba,2öt csőőőő
OK. Igazából az érekelt, milyen időtől vagy versenyképes, de végülis leszarom

Uzsán mikor lesz amit említettél?
Féreg kösz mailt megkaptam!nem kell semmi limitet futni kérdésedre válaszolva,nevezni aztán huzni mint állat:)uzsan lessz csapatbajnoki moto-centeres,gyere el nézd meg és megtudsz mindent csőőő
hello
Eladó egy vadonatúj Renthal TwinWall kormány bolti ára 37000Ft
én mindössze 20000Ftot szeretnék érte!
Érd: 06703918024 v four.you@freemail.hu
Hello
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
hello!

az egyik hozzászólásban olvastam, hogy mentél volna Monokra versenyre. azt szeretném kérdezni hogy van monokon pálya, vagy csak elirás volt (monor), és ha van akkor merre?
http://www.ktmklub.hu/rendezve...

holnap 9.00-től lesz pálya építés ! akinek van kedve jönni segíteni az jöjjön egy ásóval, lapáttal !

halásztelek, M0 felől az utolsó utcán (diófasor u.) be jobbra !
kössz!most volt 6hete,még 6hét és mx:)!
ejjjj gecó..szarul néz ki
mielőbbi jobbulást
Féreg azt megköszöném,itt a cimem:andrew81@freemail.hu

ez meg a csuklomról egy kép:):)
Hali!
Eladó NGK Gyújtógyertyák,
DCPR8E, legjobb minőségű... 4000Ft helyett 2900Ft-ért,

Tel: 30/354-5329
Hali!

6000 pénzt kérek érte.Vadi új.A mérete xl-es
Szombathelyen lenne(postán elküldöm ha kell)
Helo!Mekkora a kesztyű és mennyiért adod?Sérülés?Egyébként merre van?Előre is kösz!
MX2, ha esetleg kell, mailben átküldom a cdr fájlokat ami a nyomtatáshoz kell!Már beméreteztem (persze ez még nem jelenti azt, hogy jó lesz , de hamarosan kiderül...
benne lennék,de akkor valami jó kis pályán...mondjuk nyáregyháza,nyársapát...
atlálka=találka
oktoberben összehozhatánk 1 atlálkát fórumosok, mit szoltok én személy szerint a pannonhalmi pályára gondoltam, Várom a véleményeteket és az ötleteket
Szombaton Amatör motocross verseny lesz az egri Töviskes-völgyben!Mindenkit szeretettel várunk.Bárki nevezhet licensz nem kell!
Én véleményem, nem vennék, bár te tudod mennyire tökösen kennéd neki. hát szerintem nem lehet kimotorozni azt a gépet meg én is az alkatrésztöl tartanék. én személy szerint vennék a helyedbe 1 fiatal 250 aztán azt "pöckölgetném". De mondom ez csak az én véleményem.
Jah az élettani hatásaival tisztában vagyok az "érdemes" nem erre vonatkozott
Respect!
Kérdés:
2t 500-as CR-ről mi a véleményetek?Meg szabad venni?Lehet hozzá alkatrészt kapni?Bárhol nézek CR-hez cuccokat, mindenhol 85,125,250 és ezzel vége a felsorolásnak.Egyébként '95-ös a nézegetett példány, viszonylag jó állapotban, csak jobb előre gondolkodni ugye
Köszi az infot előre is!
Szombaton Amatör motocross verseny lesz az egri Töviskes-völgyben!Mindenkit szeretettel várunk.Bárki nevezhet licensz nem kell!
Hello!

Még mindig eladó 1 pár vadi új telóvédő hondákhoz,és 1 vadi új xl-es Fox kesztyű.
faist kösz,megprobáljuk megcsináltatni:)