Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S.O.S. ! Tud valaki valamit a holnapi egervölgyi versenyről? Nagyon sűrgős lenne!
köszönöm szépen a válaszod tommyadel.
hello! nekem volt ilyen motorom igaz ez az évjárat csak 125be! 250esem 2001évjáratu volt! amit a dugorol tudni kell ! évente mindenféleképpen kell bele egy dugo! a hengert nem szokták honolni! nikkelsziliciumkarbid bevonattal van elátva! jobb esetben ujraszokták nikaszilozni! vagy behüvelyezik bár azt nemajánlom mert hamar kopik meg gyengül töle a motor! a dugoméretröl: az A méret az Std alapméret a B: 0.01 mm C:0.02 nagyobb ezt inkább bizd szakembere leveszed a hengert beviszed a kawaszervizbe és bemérik neked! a motorrol anyit dugot azt kapsz hozzá 1-2napon belül blokkalkatrészre viszont minimum egy honap a rendelési idö!( nekem a 2001eshez váltofogaskerékre 2 honapot vártam hollandbol rendelik árban drága de a minöséget meg kell fizetni! 5db fogaskereket vettem meg a csapágyakat és közel 140ezret hagytam a boltba! ezzel elis árultam hogy a kawa gyenge pontja a válto! szoval ha elkezdi dobálni a sebeséget érdemes szétkapni és megvenni a cserés váltofogaskereket mert az egyik haveromnak kdx 200 szétrobant a blokk emiatt! ennek elenére nyugottan megveheted semmivel sem költségesebb a többitöl! üdv:tommy
hali mindenki! megváltam a 200-as TSR-től és érdeklődnék, kinéztem egy 97 es kx 250-et,de nem igazán van tapasztalatom versenycrossokkal milyen időközönként kell dugót cserélni, nem versenyhasználat, de azért kapná...:D Ja meg hogy hogy vannak dugóméretek A B C akkor nem is kell fúrni csak hónolni vagy mi? ja meg úgy általában mi a véleményetek a típusról?
köszi
köszi szépen.
és szabad tudni hogy mennyiért vetted?
én a 426-ot jobban ismerem,mint a 400 ast.nekem viszont csak arra van pénzem
szia atsz!

Nekem egy 426 van!
Nemrégen legurultam vele a Yamaha bolthoz mert sajnos senki nem tudott felvilágosítást adni nekem a motoromlól ezen az oldalon.Pechemre a boltos sem tudott.De fogta magát és kiszaladt a bolt elé ahol ült 2 fószer.
Na az egyik fószer valami nagy motor guru lehetett mert elkezdte nekem sorolni a gyári adatit a motoromnak én meg csak tátott szájjal szívtam magamba az infót.
A fószer igy szólt : "..... szerintem az egyik legmegbízhatóbb motorok egyike a yamaha , hosszútávon is kiválóak , eléggé strapabíróak , endúrózásra is alkalmasnak mondható........"

egy olyat olvastam , hogy verseny "hangulatban" van némi esély arra , hogy csak úgy leálljon , és nem olyan egyszerű ujraindítani.De én szerencsére még nem találkoztam ezzel a problémával pedig szoktam adagolni a gázt akár egy órán keresztül is.Nekem idáig még bevált és motorikusan még nem kellett hozányulnom.

üdv : Szilaj
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem nyilatkozni a Yamaha yz400f-ről?
Van valami olyan általános hiba,ami miatt nem szabad ilyet venni?
Vagy ez is,mint a többi állapottól függ csak?
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata róla,ossza már meg velem légyszi!
köszi
Tudom nem nekem szólt a kérdés de olvass átt a cr fórumba ott adta el
sziasztok, valaki nem tud györ moson -sopron megyébe krossz pályát? milyen a pálya minösége mennyiért lehet igénybevenni, esetleg telefonszám köszike
miaz az olcsó? köszi.
suzuki rmz250 kava kx250f új gyári henger.láncvezető,boyesen vizpzmpa balold rajtsz. tartó (idom) eladó
Szeva!
Most volt kint a fél Supermoto-fórum a GoGo-n, kérdezd őket bátran!
Én Bugyiban voltam...mármint...

Tudomásom szerint egy ezrest emeltek, egész nap 6, délután 4ezer.
szeva

mostanában voltál kakucson

mik az árak manapság?
köszönöm, ha lesz lehetőség, majd megnézem...
Szep.20 Amatör Motocrossverseny Egerben a Töviskes-völgyi crosspályán!
Heoo!

Alubetétes UFO kézvédő kitűnő állapotban eladó óccsóó pénzért!

Hy
Jövö hétvégén szerintem kinézek, sajnos addigra lesz kész, vagy még addigra sem a motorom. Részben D.Újvárosi is vagyok...
Szia. Sztem nagyon fasza , ha már kivannak járva az Ívek jó :S

Mész a 6-oson Földvár felé, (de nem mész be Földvárra) és a 6os mellett (jobbra)van egy régi laktanya , na az után kell jobbra menni (kicsit szar beton úton) kb 1,2 km és jobbra lesz egy földút. Onnan már látod 100-200méter.
Közben azt hallottam, hogy elég könnyű pálya volt. Kár, szívesen megnéztem volna. D.földváron merre van a pálya és milyen?
A dunaujvárosi pálya le van zárva, mert bövül a papirgyár :(. Kb 2 hete voltam, és kivan irva egy telefonszám, amit felhivsz és a csávó azt fogja mondani hogy menny át a dunaföldvári pályára (kb:6-8 km, 10perc).
Eddig még csak úgy vagyok vele h érdeklődés képpen
tudom h eddig elég sokat gondolkodtam már meg minden a kormányokról dehát a pénz dominál ha aktuális lessz akkor jelzek
ez 1/4" os csaklegalább nem kell hozzá befogot cserélni
Vas logika ! Igen utána...
Okés,akkor majd előtte megdumáljuk még.