Én most 3-4e Ftért rendeltem gumikat :) összesen már 11dbot, középen 3-3,5mm profillal; megbizható a forrás, ha valakit érdekel irjon egy mailt vagy vegye fel velem a kapcsolatot és továbbitom az infót!
Ha nem viszik akkor megnézem mennyit adnak érte kp-ba kereskedésekbe. Sportban agyalok mindenképpen. Mondjuk Németbe használnám nagyrészt ott meg vannak utak szal nem kell nagyon fosnom, hogy szétesik az útminőség miatt, mint itthon.
De ez még arrébb van. De mindenképpen váltok sztem mert kiakarok próbálni más stílust is. Aztán, hogy bejön vagy nem
LaciCRM hun vagy-e? Lehet fater vmikor felszaladna a 28.6 os kormánnyal és fúrni kellene a két végébe egy lyukat, amibe a konzolokon lévő kis faszom pöckök mennek. A gyárin van 2 lyuk ezen meg nincsen Nem nagy kunszt az egész művelet, csak enélkül nem lehet felbiggyeszteni rá a markolatokat Én nem tudok hazamenni mert húzok ki germániába. 2 ünnep közt nem tudtam menni serezni, mert pár napot voltam csak otthon és mentünk esténkét össze vissza .
Na válaszoljál de izibe Gizike
Ezért nem szívesen hordok hasgatott fát, mert azzal már annyi embert behúztak. Mondjuk, ha tényleg valami idős embernek kell, felhasgatjuk neki, de általában szoktak is csodálkozni, hogy 3m3 megy rá egy Roburra. Próbálok megbízható lenni, és maradni, hisz a becsületemen kívül sok mindenem nincsen. Tekében 4-et tudok kivinni egyszerre...
De ez még arrébb van. De mindenképpen váltok sztem mert kiakarok próbálni más stílust is. Aztán, hogy bejön vagy nem
Na válaszoljál de izibe Gizike
http://www.boon.hu/tobb-koteg-...
HOGY ROHADNÁNAK MEG
Amugy a lényeg? Ft.