Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soxeretettelnekünk
Köszi Zoli bácsi! Meglátogatom! Illetve még elküldenéd a miskolci festő telefonszámát oda is mennem kellene! Üdv: Laci
biztos fejjel-lefelé olvastam...
Én most 3-4e Ftért rendeltem gumikat :) összesen már 11dbot, középen 3-3,5mm profillal; megbizható a forrás, ha valakit érdekel irjon egy mailt vagy vegye fel velem a kapcsolatot és továbbitom az infót!
09-10...
szép gummák,csak egy kicsit öregek...06?
Ott még nem tartok. .
Edelényben Papp Zoli. Általában 8-ért ilyen, és hasonló gumijai vannak. Fel is rakja, centírozza is. Én még nem csalódtam benne.
38
Ha nem viszik akkor megnézem mennyit adnak érte kp-ba kereskedésekbe. Sportban agyalok mindenképpen. Mondjuk Németbe használnám nagyrészt ott meg vannak utak szal nem kell nagyon fosnom, hogy szétesik az útminőség miatt, mint itthon.
De ez még arrébb van. De mindenképpen váltok sztem mert kiakarok próbálni más stílust is. Aztán, hogy bejön vagy nem
A kawa helyett jön más, ha elviszik? vagy elkurvázod?
LaciCRM hun vagy-e? Lehet fater vmikor felszaladna a 28.6 os kormánnyal és fúrni kellene a két végébe egy lyukat, amibe a konzolokon lévő kis faszom pöckök mennek. A gyárin van 2 lyuk ezen meg nincsen Nem nagy kunszt az egész művelet, csak enélkül nem lehet felbiggyeszteni rá a markolatokat Én nem tudok hazamenni mert húzok ki germániába. 2 ünnep közt nem tudtam menni serezni, mert pár napot voltam csak otthon és mentünk esténkét össze vissza .
Na válaszoljál de izibe Gizike
Jajj de sok lett az ergévézoli már kezdtem azt hinni, hogy saját magával beszélget a "mi zolink"
Sziasztok Itt a környéken nem tudtok vmi jó áron dolgozó gumis pasast!? Aki nem vágott és horror árú gumikkal kereskedik?
tudok occso fát..

http://www.boon.hu/tobb-koteg-...

HOGY ROHADNÁNAK MEG
Oké!
Ott a számom az adatlapomon, majd hívj fel ezügyben.
Amin rakottan van az autó,olyan vastagsággal dolgozunk most...
Volt már nálam 4 fő női munkaerő,ebből 3-mal teljesen meg voltam elégedve.
Engem tekében érdekel csak. Feltudom hasgatni.
Amugy a lényeg? Ft.
Eggyel visszább kérdés?
Ez jóval családiasabb, nem annyira technikára kiélezett fajta fórum.
Akkor most ezzel a motorokkal jártok ki az erdőre,ők meg a láncfűrészes munkatársaid?
Ezért nem szívesen hordok hasgatott fát, mert azzal már annyi embert behúztak. Mondjuk, ha tényleg valami idős embernek kell, felhasgatjuk neki, de általában szoktak is csodálkozni, hogy 3m3 megy rá egy Roburra. Próbálok megbízható lenni, és maradni, hisz a becsületemen kívül sok mindenem nincsen. Tekében 4-et tudok kivinni egyszerre...
Erre is van jelentkező a fotótáramban. Igaz, itt a motor a hátér.