Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez eléggé gyanús, hogy hamis hír..., olyan titpik zsidós mindenkit be...tós HVG-és zsidó hír.
Nah kicsit tud a csóka..., a vége sajna csak reklám.
http://youtu.be/DdFbUi7zDaY
Nem érdemes csak az olajhoz nyűlni. Illetve azzal a tudásal ami nekünk megadatott, nem érdemes a gyári ajánlástól eltérni. Ha csak az olajat keményíted, akkor a rugó nem fogja tenni rendesen a dolgát. Ugyanígy csak a rugót nem érdemes piszkálni, ha ahhoz nyúlsz az olajhoz is kell. Egy kanyarban elpattogó első kerék szarabb mint egy kicsit lágy felfüggesztés.
Az ilyenektől mentsen meg az ég Belém rongyol szemből vagy elbasz valakit Ettől agybajt kapok ha így ül valaki volán mögé
Motorgumi-Motorolaj Akció a Fegyverneki Gumiszrevizben
Pirelli Motorgumik Számlásan 1-év garanciával
Pirelli Diablo
120-160 Pár 53990Ft
Diablo Strada
120-180 Pár 58500Ft
Angel ST
120-180 Pár 68900Ft
120-190 Pár 70900Ft
Diablo Rosso II
120-180 Pár 71000Ft
120-190/55 Pár 74000Ft
Diablo Rosso Corsa
120-180 Pár 80000Ft
120-190/55 Pár 82000Ft
Scorpion Trial
110/80R19-150/70R17 Pár 60000Ft
Motul Olajok Raktáról! Motul hütöfolyadék-MotoCool
2T-Olajok .Fékfolyadékok .Láncsprae.
Motor gumiszerelés helyszinen .
ma útánajárok ennek is...
értem és az olaj vriálásával?mert elég sok helyem olvastam(virago),hogy keverték a két fajta olajat...
Ha terhelés nélkül elpörög addig, terhelve is tudni kéne 7000 fölöttit. De nem tud. Ha könnyű levenni azt a nagy pingpongasztal szélvédőt, csavarozd le és próbáld meg anélkül. Kicsit szar lesz rajtamaradni mert a fejidom az összes szelet rádveri majd és írd meg mennyivel megy többet.
húsz/55négy332nyolc. Remélem sikerül visszafejteni.
Még listaáron is egy tizes alatt van!
Persze hogy lágy egy kicsit. Ez egy kényelemre hangolt túrarobesz nem pedig egy kikeményített kompromisszummentes sportmotor! Valamicskét talán lehet rajta javítani ha létezik hozzá Wilbers rugó, viszont az nem kifejezetten olcsó.
Ott nem a dinnyebél piroslott volna...
azért azt megnéztem volna...
Tiszta szerencse........
De akár onnan is nézheti a dolgot, hogy még mindig jobban járt így, mintha kókuszdióval lőtt volna.
Hát, lehet megutálta a görögdinnyét egy időre...!
Gratulálok hozzá! Jó egészséget mind neki, mind a párodnak! (azért kár a mociért )
ugyan ez volt szombaton is csak a tankcsapda helyett a zorall volt
depresszió, tankcsapda, road egymás után
depresszió , tankcsapda.. BLŐŐŐ ááá meggggondolom
végülis csütörtökön én is tudnék.. akkor mi lesz?
Akkóó mindegy, én csak csütörtökön tudok MENni.