Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, h hamisítja a fát, aszt abból van úgy tele.
most vett unokatesóm egy MAN rönkszállitot rönkszállitos potkocsival daruval mindennel kurva sok pénzért. és ö is a nemsok semmivel kezdte
Na akkor gyorsan a helyére mert rend a lelke mindennek!
A kék! Mondtam én hogy a kékkel van a baj!
A srác egy szakadt UAZ-zal kezdte egyedül ugy hogy fogadott két napszámost...ma két MAN terepes kcr-je van....nem volt neki segítsége...csak ügyeskedett gondolom..
növekvőbe vannak az egyforma profiluak, és külön van a philips utánna megint növekvőbe! ebbe a rendszerbe csak egy hiba van egy kis kék csavarhuzó nincs a helyén
van benne TORX meg van olajozós meg van ami műszaki cucchoz kell. a szigetelt nyelüek.
Más szemében a szálk(f)át...
De gyanítom,nem is a béka sötét picsája alól kezdték a pályafutást,mint ahogy én. Másrészt meg,,,tudod,nekem erdész volt a nagyapám,de én ebből még csak a (bérásokat) tudtam profitálni,amikkel gyerek ként lehúztam az öreget. Más lett volna a leányzó fekvése,ha már aktív időszakomban is tudta volna előre lendíteni a pályámat, de én nem panaszkodom,így büszkébb lehetek arra, amit saját erőmből elértem.
Ennnnyyyyiiiii!Ennnnyyyyyiiii! Jogos a két pont!
A narancs csavarhúzók nem növekvő sorrendben vannak.
Meg a kékek se.
Nem azzal húzgálják...csak abból vették....
Csavarhúzóból nincs hiány ugy látom!
Hát, ha a fát is azzal húzgálják,,,na,majd akkor megyek a Mátrába dolgozni.
Baszki,valami külön fajt képviselsz.
Akkor gyere át ide mert itt a termelők BMW X5-tel, járnak...
nálunk mindig igy van.

rend van mindehol. mert rendmániás vagyok

meg az a fajta akit zavar ha ferdén van az azstalon a gyufásdoboz.
egyenes. párhuzamos. rend. fegyelem

Hááát,,, a fiatalosok nem hiszem,hogy olyan mértékben nőnek,mint amilyen iramban a lábas erdőket vágják,(juk)de rengeteg erdőrészhez nem is lehet nyúlni,mert érintetlen állapotban akarják meghagyni őket,és ez nem is baj. Mi most Bánkút alatt nyomjuk.link
Perszekóla!
Gondolom képben vagy hogy az adagoló tetején lévő csavarról beszélek...
Nekem már be volt dermedve a fincsi MOLos olaj akkor már mindegy...a benzin nem oldja fel ha már kicsapódott a parafin....Igen...mert ott mindig megengedtem az olajat..kifujta a levegőt meg a parafint és ment megint vagy ötszáz métert padló gázon kb 20-al!
Van még fa a Bükkben....
Ez az OUT csavar valami titkos dermedésgátló technika? Mongyadcsak! Hátha legközelebb tovább jutok énis!
Másfél liter benzin a féltankhoz megoldotta amúgy.
Három év káosz után,,,ha az ember rászánja magát a lomolásra, na hát azt meg is kell örökíteni.
Nekem mondod?11 évig jártam 1.6 döbbenettel....puska paripa! Télen mikor be dermed....az ember kiszáll,motorházfedél felnyit...OUT csavar meglazít...fedél visszacsuk....ezt így 600-m enként ismételgessük...nekem sikerült 36 km-ert hajnalban minusz 20-ban megtennem így a "drágával"..