Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi,de bevertem egy egész ládával,jól be is rúgtam....
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG , BENZINBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !
De sokat írtatok...azt hittem sose olvasom végig. Amit láttam: mindenkinél tele a garázs jobbnál jobb motorokkal, örülök a két 15éves szánkónak, amit ma elő is vettünk . Eredmény: fájós térddel meg seggel ülök itt , de végre van NYE-s kupakom, így most van 3 nyerőm. Valaki egy sört?
Ugy legyen Zoli bácsi!Neked is több lóvét meg egy nagyobb motort hozzon az uj év!B.U.É.K!
400forintos benzinnel......
Lázra? Akkor utolsó napjára ennek az évnek gyógyulj meg,jövőre meg legyen szárazabb,tevékenyebb nyarunk,mint az idén,hogy rojtosra motorozhassuk a picsánkat.
Nem sajnos..a lázra tea kell most...
Teát? Nekem aszú volt benne.
Enyém is! Megyek is és főzök egy másik teát!
Kiürült a poharam. Még ilyet.
Feri szókimondó srác!Na!Ezt akartam én is kihozni....de így már értelek!
Végét félreértelmezted,meg Apra is,ez az állát vakargató,erősen gondolkodó szmájli azt jelenti, akkor már azért elgondolkodnák a dolgon.
Eztakartam kérdezni, mért baj az, ha egy nő szereti a faszt?
Há milyen nő lennél te ha nem szeretnéd a répát?
Inkább koldus ként haljak meg,mint hogy énbennem idegen férfiak matassanak. (de ismerősök se!) Ha csaj volnák...
Az a baj,hogy rencám híjás,és ezáltal kedvelt célpontja a 6óságnak,inkább már csak tartogatom,bár,,,nyáron még melózott.
Látod Zolikám!A Zsolti ismerőse is ebből gazdagodott! Egy próbát megér!
Én vagyok a balfasz!
jó estét kollégák! ha már témánál vagyunk:nekem is volt pár ismerősöm akik faszállításból gazdagodtak meg,nem is kicsit! mondjuk jó nők,az biztos
cbr 929-e van...
Nem mondod hogy nálad még ilyen járművek is vannak?Aszta de zsír!
Akkor meg,lehet,hogy nem motoroznak,se ő,se a Mátrai kolléga,és egyszerűen nem tudnak már mit kezdeni a pénzükkel. Vagy! Én vagyok balfasz...
Lehet...nem sajnálom tőle...mert ő most is ott fekszik a man alatt...
Vitte a pénzt! Zé átlátott a szitán...
Akkor meg egy (vagy több) fázissal el vagyok maradva tőle a kezdés idejét tekintve,és még én is oda érhetek,ha bele nem szakadok. Én ezzel kezdtem,és soha nem is adom el.