Honda elől sem zárkóznák el, CR,vagy CRM. RGV-k? Alszanak szegénykék a hidegben. Nem nagyon tudom meleg helyre vinni őket,a kazánházon hónapok óta folyik át a víz,hol több,hol kevesebb. Vízben meg azért mégse álljanak.
Nem tudom , h megunta volna, csak szívom a vérit , h jöjjön velem a Királyerdő környékén gépelni fel-alá, aszt a tájat elnézve, valszeg jól jönne neki egy nagyobb vas.
Hurrá
Fent kéne kezdeni, mert fejétől bűzlik a hal. Ja, hogy ez nem ellenük irányul, mert ők szentek és sérthetetlenek akkor az, aki kis ember és így sincs eléggé baszogatva Hurrá akkor nekem is figyelik majd a számlámat, lakásomat, telefonbeszélgetéseimet meg civil kocsival követnek majd és videóznak nem, mint ha eddig nem ezt csinálták volna csak most plusz 900 ember lesz, akit az is érdekel majd mekkorát szarok és milyen szagút
Persze hulljon a férgese, ez egyértelmű, de ez már vicc, ami itt megy. Ráadásul az én k... anyámat, ha nem tetszik ellehet menni, mivel a BIZALOM ALAPJA A RENDSZERES ELLENŐRZÉS!
Akkor ha hívtok csak óvatosan a megjegyzésekkel
Valakinek egy fasza ócsó enduro?
http://www.kepesmotor.hu/giler...
Dolgozok
Ez a 2.-ik évem, hogy se karácsony se szilveszter
Fent kéne kezdeni, mert fejétől bűzlik a hal. Ja, hogy ez nem ellenük irányul, mert ők szentek és sérthetetlenek akkor az, aki kis ember és így sincs eléggé baszogatva Hurrá akkor nekem is figyelik majd a számlámat, lakásomat, telefonbeszélgetéseimet meg civil kocsival követnek majd és videóznak nem, mint ha eddig nem ezt csinálták volna csak most plusz 900 ember lesz, akit az is érdekel majd mekkorát szarok és milyen szagút
Persze hulljon a férgese, ez egyértelmű, de ez már vicc, ami itt megy. Ráadásul az én k... anyámat, ha nem tetszik ellehet menni, mivel a BIZALOM ALAPJA A RENDSZERES ELLENŐRZÉS!
Akkor ha hívtok csak óvatosan a megjegyzésekkel