Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem is untatlak effélékkel.Autóversenyre sem jársz?
NA én ezt nem tudom, nem nézek GP-t sose.
A tavalyi Rossi-Lorenzo párharc ennek a nyomába sem ér. Pedig én igen nagy tisztelője vok Rossinak,de ilyen műsort még Gibernauval sem csinált vagy4 éve.
Néztem, jó szoros volt
Thank you. Sok munkám van benne,hogy így nézzen ki.
áááááááá a jó öreg robur na ez a gép aztán oda b....sz
ááááá arra esélyem sincs minket oda biztosítani nem hívnak arra ott van miskolc és az elit esetkocsi csapat én csak egy szállító vagyok
okés rendben van azért szerintem elég lenne egy ilyen pillantás nekem
Nyugi van, nem kell szívbajoskodni, árt az egészségnek Attól, h egyből nem válaszol valaki, nem kell megijedni. Amúgy sem vagyok sértődős típus csak épp nem voltam gépnél!
Erre egy Rallye-n elég nagy esély van. Mi Parasznya-Lyukóbánya gyorson leszünk egy szeszfőzde mellett az alábbi jármű platóján.(Na mondjuk,senkinek nem kívánom,hogy ő miatta találkozzunk hivatalos mivoltodban)
Én szemeim ehhez nem elegek
meló ezerrel sajna basszameg pedig készültem menni gondoltam rá hogy ott össze futhatnánk
Galgahévizen lesz tán,de mindjárt rá keresek...
Nem tudom pontosan mikor lesz,a tavalyiról lemaradtam,az azelőttin meg egész nap áztunk. Ott lesz még a Mókus odúnál.
Hétvégén dolgozol,v. szabad vagy? Miskolc Rallye?
Fejethajtok előted,eddig én azt hittem ,hogy erre a favágók nem gondolnak.A Stihl Timbersports versenyre jösztök?
Esetleg még,? Van bőven.
Tiszteletre méltó az efféle figyelmesség.
Énekes,másnéven.Szürke rigók
Abban az erdőben száradékot vágtunk,a kis jószágok egy nagy száraz folt közepén billegtek egy bodza bokor tetején. Komoly kihívás volt körbe döntögetni a fészket,hogy ők megmaradjanak.
Ezek milyen fiókák lennének?
Aztaa!
Nem semmi az 1. kép!
remélem lessz fékem :D