Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

á nem lesz olyan sok dolgom, még azt sem tudom milyen cuccon fogok játszani ha nem felejtem el akkor küldök kezdés előtt! Nagyobb baj az hogy agyam mint a szita ilyeneket elfelejtek
Bekukkantok mindenképp, ha nem dógozok, ha meg igen, akko meló után. Csak el fogom felejteni, de nem kérlek meg, h dobj majd egy sms-t, mert biztos kisebb gondod is nagyobb lesz annál...
ja 400 pénz most gyorsan kaptam le a gitárosunk myvipjéről mert nem otthon vagyok.

nemtudom miért punk farsang szerintem nekünk már semmi közünk a punkhoz

amiket fogunk játszani:
( figyelem bizalmas információ a tracklist )

Alvin és a mókusok - Rémálom
Alvin és a mókusok - Unom már
Vádló Bitófák - Másként
Beatriche - Amerika Hamburgere
Beatriche - Azok a boldog szép napok
Hétköznapi csalódások - Kiégett föld
+ még minden második saját
+ még gyorsan betanulunk hétvégén pár számot
Punk teadélután?
Beengednek oda ilyen magamfajtákat?
Szólok mindenképp, főleg ha 4000 az a belépő, ami nem látszik a végeja felirat miááá....
a ténsasszony nevű lesz az nemtudok időt, mi vagyunk az utolsók szerintem 22 felé.. vagyis remélem mert előtte meg a másik zenekarral koncertezem 8 tól göncön

ha gyösz szóljá oszt intézek jegyet
Bazz, ha lesz egy kis időm, dögöjjek meg, megnézlek, mit művelsz az ütőkkel! Időpont?
Voltam ott is Yamaha az még

Reklám:

Február 20 Tokaj Betyár itatóban koncertezünk
Jaja, Rönkcsabit is láttam, hogy üres a kirakat! Sehol a merdzsó a járdán!
Nem láttam, h feljebb ment...
A jahama meg tán mán nemis jahama...vagy mittudomain.
ja és a Gold Motors Renk mester vállakozó IS elköltözött a régi boltal szembe kicsit feljebb a buzatér felé a két simson bolt közé.
de a bolt belül egy IGÉNYTELEN szar
így van! és az aprilia is oda költözött tehát az ÖSSZES ott van kivéve a jámáhát mer az tudodholvan tecsónál.....
Na akkor szépen kikerül minden motorosbót a pesti útra. Fasza, legalább egy helyen lesz minden.
attól függ honnan mész ha a cora felé mész akkor balra van a suzuki utánna az rmc és utánna a KAWASAKI . pont nyitás előtt 2 nappal mentünk sisakot venni unokatesóm nőjének utassisaknak szülinapjára. SEHOL nem volt HJC csak a kawasakiban dehát az meg csak rá két napra nyitott
Nebassz! Az RMC-től feljebb a Suzuki van! Akkor a kettő között?
elköltöztek arra az utcára ahol az RMC is van ott attól feljeb van nemsokkkal. február 2án nyitottak ki
Várjávárjá! Én nagyon nagy kongó ürességet láttam a kawában a minap!
Rosszul láttam, vagy csak elköltöztek volna?
Csá! Kellene egy vázszám ! De az adatlapomra rákatintva megtalálsz légyszi azon keresztül irj!
Csá! Nekem 1995ös ZXR400-hoz kellene vezérműlánc és a 2 feszítő,vezető, mindenképpen gyári. Mi lenne az ára és mennyi a beszerzési idő?
Nem kötelezö! De egy próbát szerintem megér!
Pont Pécsről fogok Kawa alkatrészt rendelni,mikor itt is van miskolcon Kawaszaki.
Sziasztok KAWASAKISOK!

Ha gyári kawasaki alkatrészt illetve kiegészitöt kerestek(belpiacos modellekhez is) a legjobb áron tudunk segiteni
Keressetek az adatlapomon!
az se rossz bár nekemis ugyanolyan esélytelen h 1szerre 2 helyen legyek!
azért az én ütközésemet senki nem űbereli.

felvettem két tárgyat de csak 5 perc szünet volt köztük!

viszont az egyik pesten a másik meg székesfehérváron volt
Nekemis van 3 ütközésem ebbőé 1 nagyon gáz h ütközik :S 1 nem elönyös h ütközik, és a nem para... tömegkarambol az órarendem...

örülök... hát.. nekem nagyon nagy szívás lesz ez a félév... Már most gyűlölöm.
Már csak azt nem tudom, hogy ma estivel is pl mit csináljak... MEgint ütközik a két óra.... 18-20 Állattan gyak, 18-21 Genetika...
Arra gondoltam, h elsőnek a genetikára megyek be, gyorsan klónozom magam, és akkor jöv héttől tudok járni minden ütköző órámra
Hali!
Tud valaki valamit a Héti jégmotoros összejövetelről? Mikor lesz?