á nem lesz olyan sok dolgom, még azt sem tudom milyen cuccon fogok játszani ha nem felejtem el akkor küldök kezdés előtt! Nagyobb baj az hogy agyam mint a szita ilyeneket elfelejtek
Bekukkantok mindenképp, ha nem dógozok, ha meg igen, akko meló után. Csak el fogom felejteni, de nem kérlek meg, h dobj majd egy sms-t, mert biztos kisebb gondod is nagyobb lesz annál...
ja 400 pénz most gyorsan kaptam le a gitárosunk myvipjéről mert nem otthon vagyok.
nemtudom miért punk farsang szerintem nekünk már semmi közünk a punkhoz
amiket fogunk játszani:
( figyelem bizalmas információ a tracklist )
Alvin és a mókusok - Rémálom
Alvin és a mókusok - Unom már
Vádló Bitófák - Másként
Beatriche - Amerika Hamburgere
Beatriche - Azok a boldog szép napok
Hétköznapi csalódások - Kiégett föld
+ még minden második saját
+ még gyorsan betanulunk hétvégén pár számot
a ténsasszony nevű lesz az nemtudok időt, mi vagyunk az utolsók szerintem 22 felé.. vagyis remélem mert előtte meg a másik zenekarral koncertezem 8 tól göncön
Jaja, Rönkcsabit is láttam, hogy üres a kirakat! Sehol a merdzsó a járdán!
Nem láttam, h feljebb ment...
A jahama meg tán mán nemis jahama...vagy mittudomain.
ja és a Gold Motors Renk mester vállakozó IS elköltözött a régi boltal szembe kicsit feljebb a buzatér felé a két simson bolt közé.
de a bolt belül egy IGÉNYTELEN szar
attól függ honnan mész ha a cora felé mész akkor balra van a suzuki utánna az rmc és utánna a KAWASAKI . pont nyitás előtt 2 nappal mentünk sisakot venni unokatesóm nőjének utassisaknak szülinapjára. SEHOL nem volt HJC csak a kawasakiban dehát az meg csak rá két napra nyitott
örülök... hát.. nekem nagyon nagy szívás lesz ez a félév... Már most gyűlölöm.
Már csak azt nem tudom, hogy ma estivel is pl mit csináljak... MEgint ütközik a két óra.... 18-20 Állattan gyak, 18-21 Genetika...
Arra gondoltam, h elsőnek a genetikára megyek be, gyorsan klónozom magam, és akkor jöv héttől tudok járni minden ütköző órámra
nemtudom miért punk farsang szerintem nekünk már semmi közünk a punkhoz
amiket fogunk játszani:
( figyelem bizalmas információ a tracklist )
Alvin és a mókusok - Rémálom
Alvin és a mókusok - Unom már
Vádló Bitófák - Másként
Beatriche - Amerika Hamburgere
Beatriche - Azok a boldog szép napok
Hétköznapi csalódások - Kiégett föld
+ még minden második saját
+ még gyorsan betanulunk hétvégén pár számot
Beengednek oda ilyen magamfajtákat?
Szólok mindenképp, főleg ha 4000 az a belépő, ami nem látszik a végeja felirat miááá....
ha gyösz szóljá oszt intézek jegyet
Reklám:
Február 20 Tokaj Betyár itatóban koncertezünk
Nem láttam, h feljebb ment...
A jahama meg tán mán nemis jahama...vagy mittudomain.
de a bolt belül egy IGÉNYTELEN szar
Rosszul láttam, vagy csak elköltöztek volna?
Ha gyári kawasaki alkatrészt illetve kiegészitöt kerestek(belpiacos modellekhez is) a legjobb áron tudunk segiteni
Keressetek az adatlapomon!
felvettem két tárgyat de csak 5 perc szünet volt köztük!
viszont az egyik pesten a másik meg székesfehérváron volt
örülök... hát.. nekem nagyon nagy szívás lesz ez a félév... Már most gyűlölöm.
Már csak azt nem tudom, hogy ma estivel is pl mit csináljak... MEgint ütközik a két óra.... 18-20 Állattan gyak, 18-21 Genetika...
Arra gondoltam, h elsőnek a genetikára megyek be, gyorsan klónozom magam, és akkor jöv héttől tudok járni minden ütköző órámra
Tud valaki valamit a Héti jégmotoros összejövetelről? Mikor lesz?