Nyugi fórumozók... a fonya meg a prog nekem is okozott egy pár kellemes éjszakát, de túl vagyok rajta. Ti is túl lesztek mindenen és röhögve fogtok rá visszagondolni.
nekem olyan rengeteg, h ebből nem tudnék puskázni, mert eltelne a két óra,mire megtalálnám.... könyve meg egy köbö két és fél centi vastag kötet A/4es papír.....
Szandra: sajnos pont ehez a telefonhoz nincs megfelelő adatkábel a suliban, de a batóházban a mélyföldszinten a telefonosnál meg tudják csinálni
Lucius3: a te problémádat egy szoftver csere nem valószínű hogy megoldja, mert nem a telefonnál kell keresni a hibát hanem azt kéne tudni milyen a navigációs szoftwer és esetleg azt lecserélni. Magyarban lett véve a telefon? Milyen a gps programja ?
könnyű volt visszaszokni a főiskola utána tanulnivaló menyiségére, na de majd ha folytatom akkó milesz...
BCF STATUS RP0 B'00000001'
MOVLW
MOVWF
ez megy vagy 5 ódalon keresztül meg még valami amit nem tudok
már harmadik hete hogy nem voltam részeg tuti azabaj
Lucius3: a te problémádat egy szoftver csere nem valószínű hogy megoldja, mert nem a telefonnál kell keresni a hibát hanem azt kéne tudni milyen a navigációs szoftwer és esetleg azt lecserélni. Magyarban lett véve a telefon? Milyen a gps programja ?
( 'há egyen egy almát )