Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg csütörtökön ..... de háááátha történik valami csoda, ha már először nem történt...
én holnap röhögve fogok 1-est kapni az üres lapra amit beadok a házi helyett
Nyugi fórumozók... a fonya meg a prog nekem is okozott egy pár kellemes éjszakát, de túl vagyok rajta. Ti is túl lesztek mindenen és röhögve fogtok rá visszagondolni.
idézőjeles orális szex, de az töményen :D
ja mert te egyetemista nagylány vagy én meg csak egy mezei elektrotechnikus

könnyű volt visszaszokni a főiskola utána tanulnivaló menyiségére, na de majd ha folytatom akkó milesz...
nekem olyan rengeteg, h ebből nem tudnék puskázni, mert eltelne a két óra,mire megtalálnám.... könyve meg egy köbö két és fél centi vastag kötet A/4es papír.....
én ugysem fogom megtanulni mert mindig puskázok meg csalok de a végére meg azt veszem észre hogy anyiszor irtam puskát hogy megtanultam közben
én is ilyen szintű éthetőségű zagyvákat próbálok beoktojálni a bukómba.... nemmegy :(
0x20
BCF STATUS RP0 B'00000001'
MOVLW
MOVWF
ez megy vagy 5 ódalon keresztül meg még valami amit nem tudok

már harmadik hete hogy nem voltam részeg tuti azabaj
egészségedre xD
Milyen nyelven kell milyen konténerbe milyen pogramot írni?
házifeladat: assembly nyelven kell mikrokontrollerbe programot irni, papíron. de nincs hozzá kedvem azistenbasszameg
okés, átadtam, köszi szépen!
Szandra: sajnos pont ehez a telefonhoz nincs megfelelő adatkábel a suliban, de a batóházban a mélyföldszinten a telefonosnál meg tudják csinálni

Lucius3: a te problémádat egy szoftver csere nem valószínű hogy megoldja, mert nem a telefonnál kell keresni a hibát hanem azt kéne tudni milyen a navigációs szoftwer és esetleg azt lecserélni. Magyarban lett véve a telefon? Milyen a gps programja ?
jaja
nem, jobb helyeken már elterjedt
én is lépek szasztok
Ezt te találtad ki?
oksa.én az almát csak kifőt állapotában szeretem)))
Megyek én Ccakát mindenkinek
H1N1 ALMÁT

( 'há egyen egy almát )
há ménem aszittem az menő
nem szokásom mások autójáról feltenni képet és azzal nagyoskodni
no mindegy akkor nemtudom. aszittem valaki másé
Semmi extra már rendben vok csak fáj de túlélem.. erős csaj vok sokan mondják