Köszi! Akkó lehet hogy felakasztom a futót.
Tavaly is úgy hallottam,hogy Málíiból elzavarták őket,Hétben meg, mire odaértek sütés főzés-volt a tóparton,meg népünnepély
Apraszaki gyere ha teheted,de előtte hívj fel,mert más is tervezi az életem,nem csak én
És ma van, asszonták jó lesz a szervezés is. A helyi polgármester támogatja, van kolbászos meg minden, 40 Ft a forraltbor..
Kolléganőm férje salakmotoros, aztán ő mondta nekem is tegnap előtt..
De ha gondolod, holnap benézek vmi fasza boltba itt pesten és ha van már konkrét márka, típus, szín akkor megveszem, úgyis megyek haza hétfőn és akkor felviszem hozzátok, ha a szülinaposnak ráér?
Vagy esetleg a Szentendrein a shox-ba, van honlapjuk nézzé akciót oda is betudok menni, de csak akkor ha pár nap csúszás belefér, max viszed neki a képet róla milyet fog kapni
GYORSAN irtam h ebay.,.. a segitség gyors volt waze! asszontad segiccség kell gyorsan...nemazut h bukó amugy az 1ik gönci gyerek elcseréli a KTMet vmi kawára (a hülye...) ; neki asszem van eladó kupakja, kék SPY, jóóféle! tapasztalat!
jaja végignéztem az öszes motorosbolt oldalát, de van amelyik egyáltalán nincs frissitve, gondoltam hátha valami miskolci képben van vagy volt bent mostanában
Mindenképp beszámolok, meg lehet leugrok akkor én feléd amíg van jég, megnézném, hogy pirít a dörözö jégen, nameg kipróbálnám szívesen.
Meg teis csaphatsz egy kört a csavaros pittel, nehogymá csak én essek hehehh.
Hol van már a tavasz? :)