Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó is lenne....
Na mivanmár? Jön a jégkorszak és mindenki elhúzott délre? Ébresztő B.A.Z.MEGye !
jó vagy, pont ennyit tudok németül
danke danek vielen danke :D
óókés, elmentettem az emilcímed
Jövő hét végén a héti tavon jégmotor derbi ha minden igaz!Most még nem engedtek rá,mert még csak 8-9 centi,de addigra tuti lesz Aki jó mulatságot keres...
Nem kenyérre kell, de örülnék ha elkelne. Hát reméljük lesz hetes.
sürgős? vagy a multkor is ezt kérdeztem?
most attól füg ha lesz hetes akkor kel ha nem akkor ráér..
Ha átutalod a stexet akkor kb 1000ft a posta.
na a legnagyobb bajom a viszamenéssel hogy apám nem visz le az állomásra igy mehetek busszal a vonatállomásig de buszmegálló is mesze van odáig meg mehetek gyalog az meg nem fasza ugyhogy és azt sem tudom mmikormegyezagecivolán
kéne de a postázással többlenne a leves mint a hús vagyhogymondják amugy meg menni kell suliba mert igy sosem leszek technikus
Oszt mi van akkor, örűjjé neki legalább nem kell iskolában lenned addig sem E. Te kis ingyombingyom kell akkor a ponyva, vagy már tárgytalan
Hát elképzelhető... csak ahhoz még el kell adni a TZRt... meg mondjuk idén jó lett volna. mertt valsz. idén lesz A1, és ha idén ne mtudok 125öst venni akkor jövőre már fölösleges, mert akkor már jöhet a 400. de majd meglátjuk. ha eladó lesz jeleeezd
nemtudok visszamenni miskolcra azistenbasszameg
gyóóóó ez nem kis munka lehetett
ööö jövőre :)
Idén szerettem volna csak nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy akartam. Miért miért miért? Nem tán érdekelne? :)
Szandra! Mikor tervezed eladni az NSRt?
nem mertünk rá többet rakni mert a laprugok már igyis kisimultak kb délután 2ig jól elvoltunk... utána kezdett pimaszkodni a szél az már nem volt vicces
Bazz ez mekkora
vinénk! jó ára van most a hónak... bazd alig tudtuk hova lerakni :D falu szélén 1 mellékuton ellapátoltuk a havat h tudjuk lerakni...
Viszitek az araboknak fogadjunk.
Nagy biznisz, nekem is eszembe jutott!
Ma 3 ilyen kocsival vittünk ki az udvarról... még lenne kb 2 hótolót még nemláttam...:) traktorokkal tologatják valamennyire a havat... sztem reggelre bodrogköz lebénul!
itt 50 centi körül van ez a fehér gané és szakad szakad...
Na úgy látom, hogy hóhelyzet van rendesen mindenkinél. Egész nap hólapátolás, de annyi van, hogy már a szomszéd udvarára górtam át, mert hozzánk nem fér. Egy kereszteződésből 1 percig indultam el kocsival, hótoló nuku, még mindig szakad a hó. De én így szeretema telet