Jövő hét végén a héti tavon jégmotor derbi ha minden igaz!Most még nem engedtek rá,mert még csak 8-9 centi,de addigra tuti lesz Aki jó mulatságot keres...
na a legnagyobb bajom a viszamenéssel hogy apám nem visz le az állomásra igy mehetek busszal a vonatállomásig de buszmegálló is mesze van odáig meg mehetek gyalog az meg nem fasza ugyhogy és azt sem tudom mmikormegyezagecivolán
Hát elképzelhető... csak ahhoz még el kell adni a TZRt... meg mondjuk idén jó lett volna. mertt valsz. idén lesz A1, és ha idén ne mtudok 125öst venni akkor jövőre már fölösleges, mert akkor már jöhet a 400. de majd meglátjuk. ha eladó lesz jeleeezd
nem mertünk rá többet rakni mert a laprugok már igyis kisimultak kb délután 2ig jól elvoltunk... utána kezdett pimaszkodni a szél az már nem volt vicces
Ma 3 ilyen kocsival vittünk ki az udvarról... még lenne kb 2 hótolót még nemláttam...:) traktorokkal tologatják valamennyire a havat... sztem reggelre bodrogköz lebénul!
Na úgy látom, hogy hóhelyzet van rendesen mindenkinél. Egész nap hólapátolás, de annyi van, hogy már a szomszéd udvarára górtam át, mert hozzánk nem fér. Egy kereszteződésből 1 percig indultam el kocsival, hótoló nuku, még mindig szakad a hó. De én így szeretema telet
most attól füg ha lesz hetes akkor kel ha nem akkor ráér..
Idén szerettem volna csak nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy akartam. Miért miért miért? Nem tán érdekelne? :)
Nagy biznisz, nekem is eszembe jutott!