Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.. az üveg hegyen túl, ahol a kurtafarkú malac kúr még azon is túl az isten háta mögött ketővel
Na ,igen én is a térkép szélén lakom ,de ti se panaszkodhatok...)))
Gönc City, már a környéken pár faluba be sem lehet menni szokás szerint Fony, Pányok, Kéked megy ezek..
Te hol is laksz?mert én nekem megint éjszakai hó meló lesz,hát ez van ha valaki készenlétes...
na mindenkit belepett a hó?

ecsém itt már vagy 40 centi és még szakad
suliba hogy megyek vissza azt sem tudom még...
széét kézizztem az agya 6 kocsi hódriftelt este göncön
elvan a gyerek ha játszik
Na én meg most értem haza a bc-ből ahol hó készenlét miatt az egész nap havat pucoltunk.
Na itt meg vagy 30-40 centis hó esett, ilyen nem volt még az idén
Pár köbméter havtot ellapátoltam
itt is hulla... most voltam kinn..
basszus ez a makkant kutya már megint megette a tálját is
-1fok és továbbra is hózik!
Nálunk -3, -1 közt van!
Simán lehet seperni is a havat, nincs szutyok!
nálunk am 0 és 1 fok között ingázik a hőmérséklet... uh jóhogy tocsog... Az ország különbözö pontjain elég változó a helyzet
Hát nem tavat kell nézni hanem belvizet, az biztonságosabb!
Bár most a hó jól kibaszott vele mert lehetetlen megtalálni a jeget!
De legalább lehet pörögni az udvaron!

Kimentem a tavra is, h meglessem mi a helyzet... a legkisebbet néztem, tiszta fura.. egyik fele jól be van fagyva a másik meg tocsogós, olyan mint a jégkása, egyből bokáig süppedtem bele.
azé nem kell lapátolni :D Jóóóaz, majd elolvad
Miért nem inkább görivel?
Na az lett volna móka
énmeg megyek havatlapátolni :D szélmalomharc az egész... de már a faszkivan, hogy óránként esik 5 centi! báááár, kövezzetek meg, de én örülök neki... aztmondom, hogy ennek van itt az ideje :)
jááj... jobb híján kimentem biciklivel nagyon nagy
Biony jó!
Milyen sisakot veszel?
Én vertem ma vagy 100keresztet simsonnal hát nem egy pit de motorpótlónak nemrossz!

sisak persze nem volt olyan ami kéne, de megrendeltük
Délelőtt összeraktam a kis simót!
Nagyon móka, már fáj a fejem a hülyeségtől
áááá.. nincs valakinek egy felesleges szimója? ááá most annyira ahhoz lenne kedvem... olyan hó esett! Tiszta jó lenne hülyülni egy kicsit!