Meg azon ne múljon senkinek, kölcsönadom a simót!
Max. viszünk kötelet és húzzzuk, nem először csinálnánk ilyet Más részről lehetne kombinálni aszfaltos részekkel vannak fasza szerpentines utak is arra amiket ti is tudnátok élvezni, max mi lecsapjuk a zöldbe. Egyes pontokon találkoznánk, mi sárosan ti patyolat tisztán
Szóval akadályok nem léteznek nekünk
Tényleg, stílust váltasz mondtad is, na egye fene idomokat lekapod, kis átalakítás és HILLCLIMB
Majd említem nekik is beztos regisztrálnak mert nem sok olyan elvetemült ember van a motorokon, mint ők:)
Heló emberek!
Esetleg egy Zempléni terepes túra valamikor április-május környékén,(remélem addigra meg lesz az új gépsárkány) ha érdekelne valakit. Helyszín a Borsó-hegy és környéke( S-újhely, Telkibánya, Kéked, Gönc)
Szóval ha valakit érdekel...........
ááááhh ez egy tipikus olyan eset, amire a sok a legjobb szám Nem mondom,h hátha nem viszik el, mivel az lenne a cél, gondolom... de ha nem akkor remélem lesz tesztelés... Ha elviszik, akkor meg az apraszakit kell "felavatnom" Vagy benyúlom a pited
Húúúúú basszus, én mondtam, h egyszer mehetek,onnan véged
Teljesen jogos! Én a hétvégén mentem egy finom kis kanyart egy zr 7-essel és remélem nem szopjuk be vele valami olyan hibával amit nem vettem észre, mert "megvettük" /én csak segítettem/ Az orromba fagyott a cucc vazze olyan kib@szott hideg volt!
azzal ugy állapodtunk meg ha motorozható idő lesz kb(5-10 fok) akkor találkozunk tokajban és ott üssük nyélbe a cserét. ha meg addig eladom a labancot akkor KP ért veszem meg
Van itthon egy pár dízel autó Legjobban a platós Toyotát szeretem mínusz húsz fokban egy beleszakadt izzító gyertyával. Izzítok kétszer, indítok és lakkkkkklaklak-laaak-k-k-k-k-k-k-k-k--lakkk és közben rázkódik az egész kocsi Hát igen, a két és feles szívódízel örömei mínusz 18 fok után De nem volt még olyan h nem indult be
Látom szandra00 te is bírtad
Még ilyenkor is fel vagyok:):):):)
Ki akar velem csevegni
Max. viszünk kötelet és húzzzuk, nem először csinálnánk ilyet Más részről lehetne kombinálni aszfaltos részekkel vannak fasza szerpentines utak is arra amiket ti is tudnátok élvezni, max mi lecsapjuk a zöldbe. Egyes pontokon találkoznánk, mi sárosan ti patyolat tisztán
Szóval akadályok nem léteznek nekünk
Majd említem nekik is beztos regisztrálnak mert nem sok olyan elvetemült ember van a motorokon, mint ők:)
Szerintem a Ninja nem fogja bírni a kemény terepet
de azért megnézlek majd titeket
Márknak, Balázsnak meg a többi gyagyásnak is regisztrálni kéne
Esetleg egy Zempléni terepes túra valamikor április-május környékén,(remélem addigra meg lesz az új gépsárkány) ha érdekelne valakit. Helyszín a Borsó-hegy és környéke( S-újhely, Telkibánya, Kéked, Gönc)
Szóval ha valakit érdekel...........
Húúúúú basszus, én mondtam, h egyszer mehetek,onnan véged
Nem sikerült a csere a Kawasaki-ra?
ezen a napon született Bochkor Gábor, Bartók Béla, Elton John ez a Görög köztársaság ünnepe, és az anyák napja Szlovéniában
ekkor a nap kel 5.36-kor, nyugszik 18.04-kor
És már csak 57 nap van addig !
Vagy többször...
még nincs veszve minden, akkor lesz biztos, ha már elvitték, nemigaz?