Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos zombi voltál már gondolom?
énis éjfél után feküdtem le... de ez már megszokott a durva az volt mikor volt 4vizsgám 1más után és 5 nap alatt 15 órát aludtam...
Hát amilyen éber voltam, ma hajnalba 0.40-kor már aludtam
Látom szandra00 te is bírtad
7:30tól ébren vagyok EEE !
Éééééééééééébreeesztőőőőőőőőő BAZmegye!
Te jó ég
Még ilyenkor is fel vagyok:):):):)
Ki akar velem csevegni
éjjn is.. utsóóó mondat
ez mondjuk fasza hozzáállás amondóvagyokE
Meg azon ne múljon senkinek, kölcsönadom a simót!
Max. viszünk kötelet és húzzzuk, nem először csinálnánk ilyet Más részről lehetne kombinálni aszfaltos részekkel vannak fasza szerpentines utak is arra amiket ti is tudnátok élvezni, max mi lecsapjuk a zöldbe. Egyes pontokon találkoznánk, mi sárosan ti patyolat tisztán
Szóval akadályok nem léteznek nekünk
Tényleg, stílust váltasz mondtad is, na egye fene idomokat lekapod, kis átalakítás és HILLCLIMB
Majd említem nekik is beztos regisztrálnak mert nem sok olyan elvetemült ember van a motorokon, mint ők:)
vagy megyek én is csak leszedem az idomokat az NSRről, h ne érjen le a hasa
üdvözlet itt

Szerintem a Ninja nem fogja bírni a kemény terepet
de azért megnézlek majd titeket

Márknak, Balázsnak meg a többi gyagyásnak is regisztrálni kéne
Heló emberek!
Esetleg egy Zempléni terepes túra valamikor április-május környékén,(remélem addigra meg lesz az új gépsárkány) ha érdekelne valakit. Helyszín a Borsó-hegy és környéke( S-újhely, Telkibánya, Kéked, Gönc)
Szóval ha valakit érdekel...........
valaki de jólinformált Azaz, márc 25. Ha addigra sikerül összehoznom az NSRt, és 0-24óráig motorozást tervezek, vagy valami ilyesmi....
ááááhh ez egy tipikus olyan eset, amire a sok a legjobb szám Nem mondom,h hátha nem viszik el, mivel az lenne a cél, gondolom... de ha nem akkor remélem lesz tesztelés... Ha elviszik, akkor meg az apraszakit kell "felavatnom" Vagy benyúlom a pited

Húúúúú basszus, én mondtam, h egyszer mehetek,onnan véged
Teljesen jogos! Én a hétvégén mentem egy finom kis kanyart egy zr 7-essel és remélem nem szopjuk be vele valami olyan hibával amit nem vettem észre, mert "megvettük" /én csak segítettem/ Az orromba fagyott a cucc vazze olyan kib@szott hideg volt!
azzal ugy állapodtunk meg ha motorozható idő lesz kb(5-10 fok) akkor találkozunk tokajban és ott üssük nyélbe a cserét. ha meg addig eladom a labancot akkor KP ért veszem meg
Sziasztok!
Nem sikerült a csere a Kawasaki-ra?
már ideje lenne . oszt vennél magad alá egy rendes motort .
höhö erről jut eszembe, megint jön egy ember. aki meg akarja venni a motort. nagyon határozottnak tűnt és KP ben veszi
nabazmeg március 25 ?

ezen a napon született Bochkor Gábor, Bartók Béla, Elton John ez a Görög köztársaság ünnepe, és az anyák napja Szlovéniában

ekkor a nap kel 5.36-kor, nyugszik 18.04-kor

És már csak 57 nap van addig !
Van itthon egy pár dízel autó Legjobban a platós Toyotát szeretem mínusz húsz fokban egy beleszakadt izzító gyertyával. Izzítok kétszer, indítok és lakkkkkklaklak-laaak-k-k-k-k-k-k-k-k--lakkk és közben rázkódik az egész kocsi Hát igen, a két és feles szívódízel örömei mínusz 18 fok után De nem volt még olyan h nem indult be
Na azért jó lett volna még egyszer, nemde?
Vagy többször...
még nincs veszve minden, akkor lesz biztos, ha már elvitték, nemigaz?