Szeva, nem szögest, csak kívülről csavarost, tudod.
Na nekem holnapra tervben van, h befejezem a csavarozgatást, ésakkor vasárnap legurulok ide Bkeresztúrba az ártérre esni-kelni párat. Bár esik eza nyavajás hó rá, de kituggya, lehet még jobb is lesz...
Ha van kedved, és nincs messze, csatlakozz, bár nem lesz nagy banzáj, ha teis jössz, már ketten leszünk!
Csősztök,sziasztok,szevasztok!
Ha valaki tud hétvégére tervezett jégmotorozásról Miskolc környékén,ne rejtse véka alá!Különben csak ide megyek a Sajópartra
Apraszaki,te megcsináltad végül a szögest?
Én egyáltalán nem kávézok, meg nuku energiaital és még is bírom, ha kell. Bár max 31 órát voltam fel egyfolytában egyszer.
Mondom a trükköt:.......fogpiszkáló.........
minden nyár azzal telt nekem hogy délig aludtam este meg bebasztam, aztán tavaly a KTM re kellet gyűjteni , elmentem melózni hűtőházba 5kor kellet kelni , nehéz volt az átállás én meg soha nem kávéztam előtte. de gondoltam majd most jó lesz , rájöttem hogy a kávétól nem vagyok álmos mert már egy is kipattintotta a szemem . Elkezdtem a melót egy héten belül már napi3-4-5 kv lement ( ! úgy hogy előtte soha egyet sem !) . Rá egy hétre már orvérzéssel indult egy átlagos napom aztán még rátöltöttem pár energiaitalt meg a napi vodkaadagot és júniusban startolt a buli a sátoraljaújhelyi kórházban AlDrubi főorvossal meg az öregemberrel a melletem lévő ágyon
Majd rájössz öcsém, energiaital meg kutyafasza. én is szartam mindenre, napi 4-5 hell meg viz helyett is energiaitalt ittam aztán tavaly nyáron műtét és azóta már semmi nem a régi
émmondom ne igyál napi szinten energiaitalt mert megdögölsz
De jó lenne így minden nap........
Na nekem holnapra tervben van, h befejezem a csavarozgatást, ésakkor vasárnap legurulok ide Bkeresztúrba az ártérre esni-kelni párat. Bár esik eza nyavajás hó rá, de kituggya, lehet még jobb is lesz...
Ha van kedved, és nincs messze, csatlakozz, bár nem lesz nagy banzáj, ha teis jössz, már ketten leszünk!
Téged sem láttalak még itt.
Esetleg szaninál lehetne rákérdezni, ha gondolod megadom a számát vagy felhívom én
Ha valaki tud hétvégére tervezett jégmotorozásról Miskolc környékén,ne rejtse véka alá!Különben csak ide megyek a Sajópartra
Apraszaki,te megcsináltad végül a szögest?
Mondom a trükköt:.......fogpiszkáló.........
De vááá hármas lett az a retek növénytaaaaan
és végül a pénz sem jött össze a KTM re
émmondom ne igyál napi szinten energiaitalt mert megdögölsz