Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dede az enyém. miért?
Banyek nem is szeretem az almát, de addig beszéltetek róla, hogy már én is elkezdtem enni egyet.
NA látod, h nehéz feladat az alma! Ezért nem tom én sem egyedül enni
Most mondjuk csináltam egy kondér túrógombócot, azt falom
fogom a kezembe már majdnem ráharapok de még nem de már majdnem de még nem . forgatom minden felé dehát sehogy sem lesz kiseb. na mondom egye fene ( na jó inkább én) vagy beletörik a fogam vagy nem de végülis csak sikkerűűt megzabálni. éljen az egésséges életmód
Na hát én meg ha almát eszek, akkor mindig meg kell kezdenie valakinek
halló pitmester. az adatlapodon az a skoda nagyon ismerős. ugye nem a tiéd?
hellóka :D szitu?
olyan rég ettem almát hogy most meg itt gondolkoztam hogy harapjak bele

szép történet mi

Jó estét! Izzy minden ok
oks :)
éénszerintem megg de holnap 12ig írok árat ha neked jó akkor ide oszt eldöntitek köll e

jaú?
ééés ilyen telót meg tudsz akkor csinálni? Mert ha okés, akkor szólok neki, h írjon neked, és akkor leegyeztetitek.
aha miskolcon
Samsung M600, és assszongya, hogy nincs hozzá semmilyen adatkábelje.
Te Miskolcon vagy sulis, igaz?
ööö azt nem tudom, de megkérdezem minnyáááá
jaja nem iszok hanem vedelek, és nem szeretem az alkoholt hanem imádom
Jaj bocsi ,most jut eszembe ,hogy te nem iszol és nem is szereted az alkoholt...)))
ok
ha sikerül megoldani hálás leszek
mondjuk 1 jó féle házi főzésű saját pálinkával!
ez már bonyolultabb kicsit, de holnap tudok rá választ adni.
haver te vagy az én emberem.Van egy LG gt500 telcsim és valamiért nincs magyar nyelvű menű a gps-ben.Szerintetek meglehet csinálni?hol?mennyiért?
én meg tudom csinálni. milyen telefon?
Nem-e Ettem én már nyúltól és fácántól kezdve az őzön és muflonon át (nem félreérteni!) a vaddisznóig mindent, nem említve a szalonkát, szarvast, foglyot és minden mást. Jó ha van egy vadász a családban
Akkor még nem ettél dám szarvas bélszínt!
Valaki nem tudja véééletlenségből, h Miskolcon hol csinálnak telófüggetlenítést (lehetőleg jóárasítva) ?