Én ma "sielni" voltam, háth hamar feladtam volt 1 kamikaze csuszásom... ugy h 10percig volt elötte léc a lábamon, abba azthittem belehalok, aztán 2szer kiestem a felvonobol; és inkább maradtam a fényképezésnél!
Sziasztok, mit ne mondjak, rendesen
Bár ebben az időben kinek van kedve menni bárhova is motorral....... hát nekem:) Tegnap is voltunk pfffhhhh karcoltunk is akkorákat, de hát Simsonnal ! Hóban! Tökéletes Képek sajna nem készültek, de majd hát ha ma, csak sajna nincs(még) fasza gépünk jó minőségű képeket csinálni, de csak összejön majd valami, ha lesz kedvünk a kattingatni a nagy marháskodás közben
mostis jóidő van... szép téli idő... motorozás szempontjából kifejezetten hátrányos... de tél van, sztem ez igy van jól... majd márciusba már fog pimaszkodni a napocska... áprilisba meg már megyünk strandolni!
" A kapcsolat alaphelyzetbe állt" - de már megvan.
Hááát érdekes
Majd teszek fel én is, h alighasznált szobabútort cserélnék alighasznált KTM-re
Vagy A4es lapomat hasonló Audira
Klubos farsang lesz, elég, ha ők szétröhögik magukat
Csend van és hullaszaggggggggg
Bár ebben az időben kinek van kedve menni bárhova is motorral....... hát nekem:) Tegnap is voltunk pfffhhhh karcoltunk is akkorákat, de hát Simsonnal ! Hóban! Tökéletes Képek sajna nem készültek, de majd hát ha ma, csak sajna nincs(még) fasza gépünk jó minőségű képeket csinálni, de csak összejön majd valami, ha lesz kedvünk a kattingatni a nagy marháskodás közben
Hááát érdekes
Majd teszek fel én is, h alighasznált szobabútort cserélnék alighasznált KTM-re
Vagy A4es lapomat hasonló Audira