Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne zsarolj. amúgy is makacs típus vagyok nagyon, minél jobban mondod, annál tutibb, h nem.
ne legyél már ilyen kis magadnak való .na muti meg ,és tavasszal viheted egy körre a gépem,ha akarod .
kííííííííííí mondta, h te is látni fogod?
Klubos farsang lesz, elég, ha ők szétröhögik magukat
akkor te tényleg jókislány vagy .szombatig várunk . .
van, de szombatra lesz a cucc, addig titkos, mert assszonták, legyen titkos én meg asszontam jókislyányleszek és hallgatok a nagyokra
miért tiltja valaki ,na ha van képi bizonyíték akkor szeretnénk látni . . . .
nem De azt nem mutathatom még meg, hogy hogy
így? .
Én meg berózsaszínedtem ma... de úúúúúgy... de úúúúúúúúúúgy
Na én ezért nem is próbálkozom a sieléssel... A kori még az csak-csak, de ott sem én vagyok a pálya ördöge.
Én ma "sielni" voltam, háth hamar feladtam volt 1 kamikaze csuszásom... ugy h 10percig volt elötte léc a lábamon, abba azthittem belehalok, aztán 2szer kiestem a felvonobol; és inkább maradtam a fényképezésnél!
Aki jó motorszagot szeretne érezni hétvégén,kecmeregjen el Hétbe. Ha igaz a hír(holnap este pontosítok!) jégmotorozás lesz
Na ez keményre fagyott, mint a decemberi disznószar
Csend van és hullaszaggggggggg
Sziasztok, mit ne mondjak, rendesen
Bár ebben az időben kinek van kedve menni bárhova is motorral....... hát nekem:) Tegnap is voltunk pfffhhhh karcoltunk is akkorákat, de hát Simsonnal ! Hóban! Tökéletes Képek sajna nem készültek, de majd hát ha ma, csak sajna nincs(még) fasza gépünk jó minőségű képeket csinálni, de csak összejön majd valami, ha lesz kedvünk a kattingatni a nagy marháskodás közben
jááj, befagyott a Miskolc topic!
mostis jóidő van... szép téli idő... motorozás szempontjából kifejezetten hátrányos... de tél van, sztem ez igy van jól... majd márciusba már fog pimaszkodni a napocska... áprilisba meg már megyünk strandolni!
nemlesz
Mikor lesz mááár jó idő?
csere ok ,de mi van a papíron?A lakásod adásvételie?)))
" A kapcsolat alaphelyzetbe állt" - de már megvan.
Hááát érdekes
Majd teszek fel én is, h alighasznált szobabútort cserélnék alighasznált KTM-re
Vagy A4es lapomat hasonló Audira
gyóóóó.. itt tényleg mindenki megfagyott! már alig találni listában a topicot.