Lenne Miskolc mellett egy gyönyörű Piaggio NRG robogóm eladóba.
Ha érdekel keress mailben, mendyzs kukac vipmail pont hu.
(szombaton mennem kell az új motorért, így azt hiszem árban biztos meg tudnánk egyezni, ha lenne érdeklődő. 115 ezer.)
Szép reggelt mindenkinek, sziasztok. Valaki tud nekem segíteni? Régebben találtam egy műhelyt, ott adtak egy telószámot, na az kellene nekem, hátha valaki ismeri. A fickó miskolci, gyujtásvezérléssel és trafóval foglalkozik. Novemberben behalt a CDI-m, már sokan kint vannak, én nem tarthatok velük Ez így nem igazságos...
Ha valaki tud help nekem plz...
Háj
A meteort. Én csak a hírekben láttam, egy 1 méter átmérőjű meteor beért a légkörbe és ahogy meggyulladt hatalmas fénye volt, megvilágította a fél égboltot. Kb úgy nézett ki, mint mikor a távolban villámlik.
A gyári hátsó lánckerék 45 fogas, pályára meg inkább rövidebb kéne, bár a ZXR400é szinte pont jó pályára is, mert elég rövid. Sajnos minden forintom ki van számolva szóval alkatrészvásárlás is csak módjával. Válság van
Az az aludarab,amire a hátsó lánckerék fel van csavarozva.Gumibetét is van,meg jó állapotú asszem 41-es lánckerék.Mondjuk legyen 3e picula.Hasznos annak pl. aki pályázik,így jóval gyorsabb áttételt cserélni.Esetleg otthonra nehezéknek,mert jó áron volt Vedd meg,jó az ha van.
Menesztő? Na azt nem vágom így hirtelen, hogy mi. Amire szükségem lenne az az első lánckerék lefogató lemezkéje. A hátsó lánckerekemmel meg a környékével minden ok.
Azért szerintem menj be otthon a Kymcoba,hátha Norbi tud valamit.Nameg ha az alföldön jársz,kanyarodj el Kecskemétre Parilláékhoz szerintem.Már ha nincs túl messze.És jusson eszedbe amit mondtam a W2 legolcsóbbjáról!
ma én is mentem néhány km a kedvesemmel)))voltam miskolcon tiszaújvárosban polgáron és tokaj fele...
a motoros boltok 90%már a pesti úton van(kimco-moto guzzi,kawasaki,aprillia,suzuki)a honda meg tudtommal bezárt(((
Üdv! Én nem utállak mert ma a kis MZ-met megjárattam én is... Ja meg a Simsont is. Igaz kicsit meg is hültem, de lesz*rom. Ettől a frenetikus időtől a kedvem is a plafonon volt... És annyira jó kedvem volt hogy a kocsimat is kitakarítottam.
buzievagy! Ma a gyönyörű 37es előadóból néztem ahogy süt a nap! Közbe több okból is eldurrant az agyam, az 1ik az volt h miért vagyok 130km-re a drágaságomtól...
Fúúúú de fogtok ezért utálni A képeken a mai nap eredménye látható. Szép idő, egész meleg, a majrécsíkból még van mit faragni. A tapadás a vártnál jobb volt, de nem akartam erőltetni, így is csúszkáltam néha.
ZXR400 Valamiért a télen nem voltak elvonási tüneteim és a motorozás dolog leült egy kicsit, de most visszajött minden és fülig ér a szám Nagyon jó volt!
Lenne Miskolc mellett egy gyönyörű Piaggio NRG robogóm eladóba.
Ha érdekel keress mailben, mendyzs kukac vipmail pont hu.
(szombaton mennem kell az új motorért, így azt hiszem árban biztos meg tudnánk egyezni, ha lenne érdeklődő. 115 ezer.)