A Maxxpower-től kb 300 méterre a Cora irányában is van egy épp a lámpás kereszteződéssel szemben western stílusú kirakata van a boltnak. Repülőtéri út 4 szám körül a volt Yamaha márkakereskedés, ez a Tesco buszvégáll Shell kút kereszteződése, innen a reptér felé kb 300 méter gumis műhely van mellette egy udvarban van, itt is találsz ruhát. Esetleg Baross kereszteződés utáni Kawasaki. A Maxxpower most fog árútkapni/véletlenül tudom/vagy most kapott és valami akciót is láttam nemrég a weblapján. Én kb ennyit tudok,a Ducati a központi lánykolesz mellett volt,de csak volt ha jók az értesüléseim.
(mellesleg volna egy eladó, kifgástalan állapotú Piaggio NRG Mc2-es robogóm miskolc mellett. Ha valakit érdekel, most ár alatt odaadnám, mert hétvégén ki kell fizetnem az új motorom)
"A többi testrészével együtt fürdök idebenn Aztán széééépen száradoznak majd az ágyam mellett
Legalább már a fél motorommal együtt aludhatok..."
Hát ezért már tudom irigyelni a motorodat..)))
Tudom, még nincs húsvétmásnap, de megejtettem a nagy fürgyézést Ha már ilyen jó idő volt..
A többi testrészével együtt fürdök idebenn Aztán széééépen száradoznak majd az ágyam mellett
Legalább már a fél motorommal együtt aludhatok.... (L)
én most értem haza váááááááá
Sütöttem most gofrit, azt kellett vinnem Julcsiéknak is :D
olyan köd van, h nem láttam SEMMIT! Az volt mák, h jött szembe kocsi kanyarban :D Ha nem jön, tuti egyenesen nekimegyek a kerítésnek xD
Meg van egy kis ösvény itt nem messze, gondoltam rövidítek... csak épp egyel hamarabb mentem le és vagy 3 centin múlt, h nem mentem be egy kapun, ami zárva volt xD
Jááááááááááj de kééééééész
VIP-nél pedig ahogy belépsz, katt az "Adatlapom" fülre, majd baloldalon az iwiwhez hasonló oszlopszerű felsorolásban "Profil törlése"
Ez már gondolom ábra nélkül is menni fog.
Akkor 7-8 év alatt nem sokat változott a kínálat, kb. ezekre emlékeztem én is, meg a Wilker Hondára.
Kínai noname robogó boltokban nem tudom érdemes-e nézelődni.