Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Akkor 7-8 év alatt nem sokat változott a kínálat, kb. ezekre emlékeztem én is, meg a Wilker Hondára.

Kínai noname robogó boltokban nem tudom érdemes-e nézelődni.
Heló!

A Maxxpower-től kb 300 méterre a Cora irányában is van egy épp a lámpás kereszteződéssel szemben western stílusú kirakata van a boltnak. Repülőtéri út 4 szám körül a volt Yamaha márkakereskedés, ez a Tesco buszvégáll Shell kút kereszteződése, innen a reptér felé kb 300 méter gumis műhely van mellette egy udvarban van, itt is találsz ruhát. Esetleg Baross kereszteződés utáni Kawasaki. A Maxxpower most fog árútkapni/véletlenül tudom/vagy most kapott és valami akciót is láttam nemrég a weblapján. Én kb ennyit tudok,a Ducati a központi lánykolesz mellett volt,de csak volt ha jók az értesüléseim.
(mellesleg volna egy eladó, kifgástalan állapotú Piaggio NRG Mc2-es robogóm miskolc mellett. Ha valakit érdekel, most ár alatt odaadnám, mert hétvégén ki kell fizetnem az új motorom)
Sziasztok!

Kellene nekem legolcsóbban kihozható krosszcsizma (43-as), illetve protektoring.

Miskolcon melyik boltokat ajánljátok? (csak a maxx powert ismerem, de ott is 38 a legolcsóbb csizma)
"A többi testrészével együtt fürdök idebenn Aztán széééépen száradoznak majd az ágyam mellett
Legalább már a fél motorommal együtt aludhatok..."
Hát ezért már tudom irigyelni a motorodat..)))
szintén... szal mégjobban összekoszoltam... de legalább motoroztam:) majd talán ezen a hétvégén
Én is neki akartam kezdeni amosásnak de motorozás lett belőle!
Tudom, még nincs húsvétmásnap, de megejtettem a nagy fürgyézést Ha már ilyen jó idő volt..
A többi testrészével együtt fürdök idebenn Aztán széééépen száradoznak majd az ágyam mellett
Legalább már a fél motorommal együtt aludhatok.... (L)
á az nem csak besüllyedt a sárba
a vas nem sérült?
Rendben.
Nem ,köszi megoldottam..
huztam gázt osz kipörgött a kerek csuklóm még sajog . meg hemperegtem a sárban vicces volt csak én nem röhögtem
eeee! Mit vertél oda?
A sok páinka AZ fiam
Nincs mit. VIP-et is tudtad törölni vagy ábra kell ahhoz is?
Köszi szépen ,így még nekem is könnyen ment)))
Mai motorozás?
én most értem haza váááááááá
Sütöttem most gofrit, azt kellett vinnem Julcsiéknak is :D
olyan köd van, h nem láttam SEMMIT! Az volt mák, h jött szembe kocsi kanyarban :D Ha nem jön, tuti egyenesen nekimegyek a kerítésnek xD
Meg van egy kis ösvény itt nem messze, gondoltam rövidítek... csak épp egyel hamarabb mentem le és vagy 3 centin múlt, h nem mentem be egy kapun, ami zárva volt xD
Jááááááááááj de kééééééész
ki? te? én is motoroztam ma.. oda is vertem magam
Boldog boldog nagyon boldoooooooooooooooooooooooog
VIP-nél pedig ahogy belépsz, katt az "Adatlapom" fülre, majd baloldalon az iwiwhez hasonló oszlopszerű felsorolásban "Profil törlése"
Ez már gondolom ábra nélkül is menni fog.
Hello
profil-szerkesztés, profil törlés.
Az egész iwiw-et törölni akarod
Szerintem egyenként.Feltöröd mindenki jelszavát és törlöd a pihába.