Én is hasonlóképpen gondoltam a dolgot! Majd kommentálom a történetet és megpróbálok mindent rögzíteni és feldobom a végén ide( ha elb@szom akkor letagadom,hogy én csináltam ).
A dobnak € betűsnek kell lennie, ha nem az, nem lehet elvileg feltenni, mert nem street legal. De amíg nem nagyon hangos, nem hiszem, hogy a sünök bele kötnek. Meg nálunk még a kicsavarkozható furulyáért sem harapnak. De pl ha valaki átmegy a sógorokhoz, ott a rendőr első dolga megnézni, hogy bele van-e csavarozva a szűkítő síp. Ha nincs, bünti.
Hát tavajhoz képest lófasz vagyok. Ficegett alattam a korcsolya, alig bírtam értelmesen menni Kíváncsi vagyok, hogy a hokisoknak hogy a francba van olyan stabil bokája. Én felkötöm a korit a térdemig, úgy meghúzom a fűzőt, hogy a lábam nem kap vért és így is cikkcakkol a lábam, azok meg éppen bekötik és úgy mennek, hogy csak lesek. Valahogy meg kéne tanulni, hogy hogy csinálják
Én egyébként úgy tudom ,hogy a kipufba benne kell lennie az eu szabványosításnak.Tehát nem valószínű,hogy akármilyen utángyártott jó.Legalábbis nem tudom,hogy éberék mit szolnak hozzá.
Ha csak simán kibelezed, akkor tényleg fazékhangja lesz. Odáig ok, hogy kivelezed, de aztán kell vele valamit csinálni. Keríts bele egy 60-as, vagy 70-es perforált csövet, vagy amekkora jó bele.Rakd bele a dobba, körülötte tömd ki üveggyapottal. Így elég jó hangja lesz szerintem.
Heló!
Kicseréltem az izzót elől és azóta ha váltok felfelé, felkapcsol a fényszóróm!
Volt már valakinek ilyesmi gondja?
Valaki esetleg tudja mi lehet a gebasz?
Hihetetlen amúgy, mi köze van hozzá?
Énis ezt mondom... nekem a dob végéből van kipucolva a töltelék, így még elfogadható, de egy herélt dobnak soha nem lesz olyan szép hangja mint egy sportdobnak! Én aztmondom, hogy ha már rászántad magad h cserélde a dobokat, akkor inkább várj vele, de normálisat vegyél/csináltass...
Azért mert nagyon csúnya repedt fazék hangja lesz. Olyan Wartburg szerű. Van egyik cimbimnek ugyanilyen fazere és vagy 2 hónapja ki lett belelve a kipuja. Ok hangosabb lett, de nem lett szép hangja.
Megvan a megoldás! Találtam itt a hirdetések között gyári dobot egy 20-asért, azzal nem kell sokat nyűglődni! Szétvágom, kibelezem és összehegesztem .Ha valaki tud ehhez valamit hozzáfűzni,hogy esetleg miért nem jó ötlet akkor szóljon most, vagy halgasson örökre! Köszi
ííííííííííííííít
az sztem nocommentes...
Kicseréltem az izzót elől és azóta ha váltok felfelé, felkapcsol a fényszóróm!
Volt már valakinek ilyesmi gondja?
Valaki esetleg tudja mi lehet a gebasz?
Hihetetlen amúgy, mi köze van hozzá?