Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miénk jobb

De formás a feneke
pucsíííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííít
Ha egyszer úgy áll...
Na az is lehet, megyek megnézem
De sebaj, jöjjenek csak ...
Gyönnek a mínuszok ámberek!
ma buli, irány BP
"csámpás"
Nagyon szép kis csizma, ne lenne ilyen csámpás
Én is hasonlóképpen gondoltam a dolgot! Majd kommentálom a történetet és megpróbálok mindent rögzíteni és feldobom a végén ide( ha elb@szom akkor letagadom,hogy én csináltam ).
Nemtán éjszaka hozzákötötte a vezetéket a váltódhoz valami göbzsiráf?
LOOOOOOLLL.......
az sztem nocommentes...
A dobnak € betűsnek kell lennie, ha nem az, nem lehet elvileg feltenni, mert nem street legal. De amíg nem nagyon hangos, nem hiszem, hogy a sünök bele kötnek. Meg nálunk még a kicsavarkozható furulyáért sem harapnak. De pl ha valaki átmegy a sógorokhoz, ott a rendőr első dolga megnézni, hogy bele van-e csavarozva a szűkítő síp. Ha nincs, bünti.
Hát tavajhoz képest lófasz vagyok. Ficegett alattam a korcsolya, alig bírtam értelmesen menni Kíváncsi vagyok, hogy a hokisoknak hogy a francba van olyan stabil bokája. Én felkötöm a korit a térdemig, úgy meghúzom a fűzőt, hogy a lábam nem kap vért és így is cikkcakkol a lábam, azok meg éppen bekötik és úgy mennek, hogy csak lesek. Valahogy meg kéne tanulni, hogy hogy csinálják
Én egyébként úgy tudom ,hogy a kipufba benne kell lennie az eu szabványosításnak.Tehát nem valószínű,hogy akármilyen utángyártott jó.Legalábbis nem tudom,hogy éberék mit szolnak hozzá.
Az enyém is hasonló képpen van megcsinálva,de ha bementek Godához ő tud tanácsot adni
Kiváncsi lennék én arra mien béna voltál...
Háááháááá voltam korcsolyázni És olyan béna voltam h nemigaz
Kezd életrekelni a motorod! de am fogalmam sincs egy izzócsere hogy válthat ki ilyet...
Ha csak simán kibelezed, akkor tényleg fazékhangja lesz. Odáig ok, hogy kivelezed, de aztán kell vele valamit csinálni. Keríts bele egy 60-as, vagy 70-es perforált csövet, vagy amekkora jó bele.Rakd bele a dobba, körülötte tömd ki üveggyapottal. Így elég jó hangja lesz szerintem.
Heló!
Kicseréltem az izzót elől és azóta ha váltok felfelé, felkapcsol a fényszóróm!
Volt már valakinek ilyesmi gondja?
Valaki esetleg tudja mi lehet a gebasz?
Hihetetlen amúgy, mi köze van hozzá?
Énis ezt mondom... nekem a dob végéből van kipucolva a töltelék, így még elfogadható, de egy herélt dobnak soha nem lesz olyan szép hangja mint egy sportdobnak! Én aztmondom, hogy ha már rászántad magad h cserélde a dobokat, akkor inkább várj vele, de normálisat vegyél/csináltass...
Azért mert nagyon csúnya repedt fazék hangja lesz. Olyan Wartburg szerű. Van egyik cimbimnek ugyanilyen fazere és vagy 2 hónapja ki lett belelve a kipuja. Ok hangosabb lett, de nem lett szép hangja.
Megvan a megoldás! Találtam itt a hirdetések között gyári dobot egy 20-asért, azzal nem kell sokat nyűglődni! Szétvágom, kibelezem és összehegesztem .Ha valaki tud ehhez valamit hozzáfűzni,hogy esetleg miért nem jó ötlet akkor szóljon most, vagy halgasson örökre! Köszi