sziasztok.
Szombatra tudok egy nemes és különleges motoros programot.
A berzétei árvaház javára rendeznek motoros gurulást aggteleki indulással délelőtt 11 -től.
Itt egy tavalyi Duna-tv-s felvétel, hogy lássátok pontosan miről is szól.
Aki teheti, jöjjön el! http://youtu.be/0Wun2J4djag
Így már értem! Bizonyára élvezni fogod az utazás minden pillanatát, főleg ha sikerül a megfelelő utat megtalálnod, mert ugye autópályán még az Alpok se az igazi.Arról nem is beszélve, hogy a Gs sem a pályára való.
Franciaországba vagyok 12 hónapól 9-et azért akarom egyszer minimum kihozni. Szóval 1 éven minimum 2X meg akarom járni az utat. Itt nagyon szépek a helyek. Hát az 2300km-re meg annyit hogy ahol van akarat ott van út is! Persze rengeteg és tudom kicsit merész dolog. De előtte még egy Mini moris-ra kell beruháznom.
:D
2300km egyhúzomban kicsit soknak tűnik...bár neked még fiatalok a csigolyáid
Viszont az E és az F felépítésben nem igazán különbözik, az idomzat meg nagyon nem befolyásolja a kényelmet(na jó, esetleg egy jó szélvédelem talán növeli azt, de mióta van jó szélvédelme az F-nek?
Természetesen az más kérdés, hogy ha az tetszik, akkor vegyél olyat
Ha a Suzuki Gs 500 körül keresgélsz, máris jó helyen vagy.Az sem 25 Kw-os valójában, de legalább abból kiadtak annó olyan szériát, ami gyárilag-a papírja szerint- annyit tudott.Ha a "sima"Gs-t (nem az F-est) nézed, akkor esetleg megúszhatod a kezdeti csetlés-botlás során óhatatlanul előforduló idomtöréseket.
Köszönöm a válaszodat. Csak kíváncsi voltam, és nem 600cc-t keresek, csak nézelődtem és fent akadt a szemem ezen, és mivel hát én nem tudok ezekről semmit, ezért gondoltam hogy megkérdezem, hátha valaki tud valamit okosat. 250cc kategória felé hajlok nagyon. vagy ami tetszik és jókat is hallottam róla, az a suzuku gs500f. Na további jó napot, vagy jó éjszakát mindenkinek!
Helló! Nekem DRZ-m van (a jogsim még folyamatban van igy Szerencs környékéröl nem kockáztatom meg a feljutást a Bükk-be) de ha Te esetleg erre jársz, akkor endurózhatunk kicsit a Zempléni hgy.-ben
Angyal motor, Kawasaki Miskolc és a Michelin szervíz a pesti úton (árat nem tudok).
Marso Miskolc a József Attilán (ide csak a kereket vidd,mert ok nem szedik ki). Szerintem itt görgőznek is.
Sokan ajánlják az Újgyőri főterén a Mercy bár mögötti gumist is.
Miskolcon utoljára az Angyalmotornál (Pesti út a Praktikeres elágazásnál jobbra) centríroztattam kereket, ha jól emlékszem szereléssel együtt 2000 ft volt.
Sziasztok! Olyan problémám van hogy a motoromon a hátsó futómű kb: 195 km/h től berázza az egész motort alatta nem ha fölé még húzom a gázt enyhébben de itt mintha elkönnyülne és elveszti a stabilitást.... Szerintetek mi lehet gumi hibából adódhat szál szakadt v ki kell görgőzni a felnit vagy el van tekeredve a futómű? Szerintetek járt már valaki így?
"eszem ágába nem volt venni egy 75Kw-os gépet, testi épségem miatt sem"
Már ne haragudj, de akkor miért a 600-as kategóriában keresgélsz?
Az a gép sosem volt 25kw-os, akkoriban még nem voltak olyan 600-s motorok amikben lett volna bármilyen fojtás ami lekorlátozta volna 75kw-ról 25kw-ra őket!
Én alapból felejteném ezt a motort és keresnék másikat...
Az Én motorom is külföldről behozott volt mint a hirdetésben szereplő... (Magam intéztem a teljes papírozását! )
Az a probléma, hogy mikor vinnéd vizsgáztatni a KPM_be (És mivel Mo-gon ez lenne neki az első ezért csak oda viheted!) ott utána néznek a típusnak és az adatainak és rögtön kibukna, hogy vaami nincs rendben a motor külföldi papírjaival!
Továbbá még ha ezt figyelmen is kívül hagyják akkor is ők a valós teljesítményét fogják bejegyezni a magyar forgalmiba! Ami egy ilyen F3-as nál pontosan 76,5kW azaz 105 LE
Sziasztok!
Most költöztem Miskolcra keresek valakit akinek szintén DR 600 -asa van s jár erdőbe motorozni .Bükkszentlászló vagy bükkszentkereszt környékére,vagy bárki aki itt Miskolcról indúlva jár endurózni? Előre is kössz!
eszem ágába nem volt venni egy 75Kw-os gépet, testi épségem miatt sem, egyébként itt van! http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3_25_kw_nevre_irv
a-7012819
24 Kw-os Cbr? uhh
Ha a közeg nem teljesen analfabéta, szinte biztos a bukás, ha meg motorosrendőr állít meg, akkor már egyből a pénztárcádat készítsd.
Ausztriában meg lehet, hogy be is kaszniznak érte :)
Szombatra tudok egy nemes és különleges motoros programot.
A berzétei árvaház javára rendeznek motoros gurulást aggteleki indulással délelőtt 11 -től.
Itt egy tavalyi Duna-tv-s felvétel, hogy lássátok pontosan miről is szól.
Aki teheti, jöjjön el!
http://youtu.be/0Wun2J4djag
Csapatban?
:D
Viszont az E és az F felépítésben nem igazán különbözik, az idomzat meg nagyon nem befolyásolja a kényelmet(na jó, esetleg egy jó szélvédelem talán növeli azt, de mióta van jó szélvédelme az F-nek?
Természetesen az más kérdés, hogy ha az tetszik, akkor vegyél olyat
Marso Miskolc a József Attilán (ide csak a kereket vidd,mert ok nem szedik ki). Szerintem itt görgőznek is.
Sokan ajánlják az Újgyőri főterén a Mercy bár mögötti gumist is.
És kb milyen áron van darabja? Köszi!
Már ne haragudj, de akkor miért a 600-as kategóriában keresgélsz?
Az a gép sosem volt 25kw-os, akkoriban még nem voltak olyan 600-s motorok amikben lett volna bármilyen fojtás ami lekorlátozta volna 75kw-ról 25kw-ra őket!
Én alapból felejteném ezt a motort és keresnék másikat...
Az Én motorom is külföldről behozott volt mint a hirdetésben szereplő... (Magam intéztem a teljes papírozását! )
Az a probléma, hogy mikor vinnéd vizsgáztatni a KPM_be (És mivel Mo-gon ez lenne neki az első ezért csak oda viheted!) ott utána néznek a típusnak és az adatainak és rögtön kibukna, hogy vaami nincs rendben a motor külföldi papírjaival!
Továbbá még ha ezt figyelmen is kívül hagyják akkor is ők a valós teljesítményét fogják bejegyezni a magyar forgalmiba! Ami egy ilyen F3-as nál pontosan 76,5kW azaz 105 LE
Remélem tudtam segíteni!
Most költöztem Miskolcra keresek valakit akinek szintén DR 600 -asa van s jár erdőbe motorozni .Bükkszentlászló vagy bükkszentkereszt környékére,vagy bárki aki itt Miskolcról indúlva jár endurózni? Előre is kössz!
Nyakát törném el, nem hogy még így dumáljon egy ilyen téma után.
a-7012819
Ha a közeg nem teljesen analfabéta, szinte biztos a bukás, ha meg motorosrendőr állít meg, akkor már egyből a pénztárcádat készítsd.
Ausztriában meg lehet, hogy be is kaszniznak érte :)