Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezsemnemjó!Így maradt!Bővebb infó:www.motorosnap.com.Ugyanott számítógéphez értő embert keresek!
Próbáljuk meg ezt!Hátha olvashatóbb!Az egyik szemem ír,a másik nevet!Bocs!
Kötty! Arra sikeresen emlékeztettél, h a héten el kellene mennem szemészetre!
Emlékeztetőnek!
sajnos még vagy 5évig else kezdik mivel aláverne Hungaroringnek... sajnos vannak fenti körökben akik nagyot szíkítanak mogyoródbol mint hinnénk...
Az jó
Nem lesz abból se semmi ahogy a balatonringből sem.
De nem baj majd megyünk az új stadionokba, arénákba nézni a minőségi magyarfocit a csűrhék közé ahogy törik egymást a lelátón meg a pályán kívül.
Ez ilyen. Szinte nincs olyan miskolci utam motorral, hogy ne akarnának legalább ketten leszorítani/megölni...
Szikszói pálya szerintem egy nagy minusz, azóta semmi hír róla, se földtúrás, semmi!
Bezony!
Gecc én meg féltem jobban dönteni mert ami itt van pesten út az
Pár napja is vagy 20-30 centit elmászott a segge olyan olajfoltra rá mentem. Ráz az út, mint állat, kavicsos, olajos a sok kötsög busztól Tiszta élvezet
Akkor vagy 2 ember simán jött velem szembe a sávomba mert ők előzni kívántak oszt a motoros meg levan szarva, lehúzódik az a szélére elférünk egymás mellett nem baj, hogy jön szembe.
Szikszói pályáról mi hír hallatszik?
Milyen faszákat veretnek a supermotokkal!
2:47-től itt is tudják ki az ász!
http://youtu.be/sxg0BLShUwI
sajnos ez engem anyagilag is szarul érint eléggé nagyon
Mondjuk motorozni sem lenne rossz
30 napos előrejelzés = 28 nap zápor/zivatar + 2 nap derült idő... Pedig én már most kifejezetten nagyon unom, h állandóan elázok...
migiri
aha.. én is biztos próbálnám menteni magam....
Ott sose dolgoztam. 3 nyarat húztam le sárga em betűnél,de az ősemben.
az a buzi a szinva utcán szokott állni? gecc valamelyik nap jöttem ott mondom ez a köcsög vajon magát illegeti vagy csak fogyatékos?
Family Guyban volt tegnap este
VASÁRNAP? :O
" .. ma lesz két vizsga. szóbeli és végbeli ...'
na jó de érted mire gondolok.... én is voltam ma ott. Láttam is egy aranyos kisjányt a pultnál az is egyetemre jár..
Azért szoktam ott látni embereket is... néha én is eszek ott pl! (amúgy igazad van)
jajóvan csak úgy kérdem. nem embernek való hely az amugy szerintem