tudtok ajánlani valakit, vagy valami boltot miskolcon, ahol kocsira lehet lámpát vadászni? nem gyárit...megvan, hogy milyenre cserélem, de a legkevesebb várakozási idő is 2 hét, hátha szerencsém lenne és találnék valahol raktáron egyet
Először is köszi a válaszokat!
Másodszor igen szeretnék magasnyomás nélkül mosni, itthon is magasnyomású de én általában slaggal szoktam öblíteni. Láttam már olyan mosót ahol nem magasnyomású pisztoly van hanem kézi szabályozású ezért kérdeztem hátha jobban ismeritek Miskolcot mint én! :)
Magasnyomással elvileg nem illik motort mosni, ezt több szerelő is mondta már, de a Szentpéteri kapuban az Imo mosónál például le tudod mosni kézivel, ha mindezekre a véleményekre fittyet hánysz.
Olyan kérdéssel bombáználak titeket hogy Miskolcon mostatok-e már motort kézi autómosóban valahol? Sajnos itthon általában nincs időm csak a port leverni róla és egyetemre járok gondoltam akkor miskolcon ráérek és lemosnám a motoromat alaposan. Ha mostátok akkor szívesen hallgatnám az ajánlatokat. Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha netán valakit mozgat, hogy kipróbálja a pitbike-ozás fantasztikus és egyben vicces élményét, esetleg kicsifiát/barátnőjét lepné meg egy kezdőknek ideális példánnyal: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Olyan speciális téma amiből az következik, hogy a hideg megmarad hidegnek hosszabb időintervallumig.
Tehát elegyítve a keveréket ami ebben az esetben jéggömbök meg sár egymásra halmozott állapota, tovább bíri a meleget és később olvad el, mint ha csak natúrba lenne nem összehalmozva.
Itt kell neked magyarázkodnom megyek is bevágok erre egy sörtöt .
Együtt jöttek lefelé a domboldalról, és hát ilyen ekvasz lett belőlük.
Elmondanám, ma reggel még az út szélén lévő nagy halmok megvoltak,és csodák csodája, ott volt bennük a jég ugyanúgy...
Hogy csinálta?
Nem tudjátok Miskolcon lehet valahol kapni (azonnal) 21"-os belsőt?
Miskolc-Barcika-Rudabánya, bányató- Serényfalva-Ózd- Domaháza- Zabar-Cered-Cered -Somoskő, vár, bazaltorgona, vadaspark-Salgótarján-Mátraterenye- Eger-Felsőtárkány-Lillafüred-Miskolc
Másodszor igen szeretnék magasnyomás nélkül mosni, itthon is magasnyomású de én általában slaggal szoktam öblíteni. Láttam már olyan mosót ahol nem magasnyomású pisztoly van hanem kézi szabályozású ezért kérdeztem hátha jobban ismeritek Miskolcot mint én! :)
Olyan kérdéssel bombáználak titeket hogy Miskolcon mostatok-e már motort kézi autómosóban valahol? Sajnos itthon általában nincs időm csak a port leverni róla és egyetemre járok gondoltam akkor miskolcon ráérek és lemosnám a motoromat alaposan. Ha mostátok akkor szívesen hallgatnám az ajánlatokat. Előre is köszönöm a válaszokat!
http://youtu.be/p9D_6UZa6l0
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Tehát elegyítve a keveréket ami ebben az esetben jéggömbök meg sár egymásra halmozott állapota, tovább bíri a meleget és később olvad el, mint ha csak natúrba lenne nem összehalmozva.
Itt kell neked magyarázkodnom megyek is bevágok erre egy sörtöt .
Sár meg jég és nehezebben olvad, tartja az állapotát.
Elmondanám, ma reggel még az út szélén lévő nagy halmok megvoltak,és csodák csodája, ott volt bennük a jég ugyanúgy...
Hogy csinálta?
Olyat igen, hogy fehér de, hogy ennyire sáros legyen
jó kis áldás lehetett
Ez a kép most mi is tulajdonképpen?