Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolsó kép, ha sikerülne...
szia!
Hejőcsabán van egy szaki, jól dolgozik.
ha gondood küldöm a tel számát
Sziasztok!Még valami! Tudtok Miskolcon Ikon márkáz forgalmazó boltról?
Miskolctol igaz 60km de Ózdon Gyöngyösiéket nyugodtan felkeresheted nagyon korrekt banda.
Köszi Zoli!
Egy öreg esztergályos van, akit mindenki ajánl,,,majd megkérdem, hol lakozik.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani itt Miskolcon v környékén olyan műhelyt v személyt aki foglalkozik felni görgőzéssel!?

Köszi!
Ezek szerint csak egyesével...
Hátha most felkerül a többi kép is...
Maradt a fúrás, mert nem fogta volna meg a két csavar. Annyira nem passzos a két kapcsoló.
Ez lett belőle:
Jó volna pedig valami ismerős:D
Nekem már segített innen egyszer valaki ilyen Ebay-es dologban,de nagyon ritkán látni erre...
Tudom csak jó volna a környéken, mert a posta kb 3 ezer ha küldöm az orám hozzá ő vissza. Ebay en találtam olcsón de nincs paypalom az a baj:-D
Jómúltkorában itt, a fotógalériák közt volt pont valaki, aki csinált ledest, és felrakta a képeket, meg tán később vidit is.
Köszönöm az infot .Igy már teljes a kép,valószinü erre fog esni a választásom.
Nem Miskolc, Edelény, de nekem sportdobbal index meg ilyenek nélkül átment 7ért
Szia!

10 ezer alatt fizettem, ha jól emlékszem 9300 ft.
Ha meg van húzva egészségesen a két csavarja, akkor nem fordul az el.
És ha kiflexeled, hogy tudod fixálni a kapcsolókat, hogy ne forduljanak el?
Nem fog elgyengülni a kormány, viszont én ki szoktam flexelni a francba azt a kis pöcköt!
Sziasztok!

Egy új kormányt akarok felrakni a motorra, de a gyári kapcsolók miatt (index, duda, lámpa, stb.) meg kell azt fúrni mindkét oldalon (kb. 4-es lyuk), mivel az elfordulás ellen egy stift-el vannak ellátva.
A kérdés: szerintetek mennyire fog meggyengülni a kormány? Van már valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Nem tud valaki eladó elektromos fordszámmérőt? Olyan embert aki csinálna ledest?
ezt a szmájlit akartam berakni :D
Nem tudok venni másikat mert sehol nem találok ilyet de akkor meg próbálom ott az atisat majd.