Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de ha végre megérted, akkor már olyat szívj rajta, h az a lábamat is feltöltse! A lyuk még megvan, be lehet dugnÍÍ
EPIC.

ja tipikus laptop probléma,a tövénél eltörött a vezeték a csatlakozónál és nem tőt. Hát megtudom szerelni ha arról vanik szó.
láptoptőtő te kisdobos!
tényleg nem értem milyen töltőnek miköze a géphez? EE?
sz.sz.
a kisujjam körme alól a makifarkcsíkreceptet!
dikmá eztet nem értem midet kéne kiszíni
akkor kiszívhatnád a töltőmet is, mert én meg azért nem tudom bekapcsolni a gépet, mert ez a hülye drót nem hajlandó tölteni.
kiszíttam a drautbul
na. visszacsalogattad?
Háá
látom találtál trabantos galörit

van netem !
Háát most kicsit összegabalyodtak a dógok, de ha úgy alakul, akkor tanálkozunk.
amint tudok, jelentkezek osztán beszélünk, de szombaton ugyis összefutunk. remélem ?!
Semmibaj kedves László.
Együttérző jószág, ő is lábatlankodik
Hmmm,,, gondolom, ő sem járt sokkal jobban, mint te...
Szerencsére a jókedvem csak arra az egy napra tűnt el, amikor elájultam, tegnapelőtt. Meg majd sztem akkor fog, ha meg tudom majd nézni élőben is a kispirosat.
Jó látni, hogy legalább már humorodnál vagy.
Intéztem magamnak pár hónap szabadnapot, úgyh most már tudok menni én is!
(ugyanitt repülésoktatás! a landolást mondjuk már nem vállalom!)
Bocsesz Feri elment a netem kb csütörtökig. ennyi volt a "minjdárt jövök"
Baján a bontóba lehet,hogy van. Egész jó áraik is vannak,de ezt szerintem 80 alatt nem úszod meg, de inkább 100 Oldalidom darabja 40 körül szokott lenni. Plexi se olcsó,az nekem is kéne Ebay-en teljes idomszett szokott jó áron lenni. Mennyit szánsz rá? Zsebbenyúlós lesz mindenképpen
Hát, az már elég gáz, amikor ilyesmi cuccokat kell keresgélni. Mi történt?
Help!
Segítsetek légyszíves!
Yamaha R1 2000-2001 es fejidom, lámpa, tükrök, illetve jobb oldali idom kellene. Vmi elfogadható áron, illetve az ebayről v itthonról iridium / ezüst/ plexi...