Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ő már akkor is itt volt mikor még Miskolc sem volt! Azt mondják a spermának/(k)ondónak és egyebeknek rengeteg egészséges jó tulajdonsága van! Ezek alapján hihető, hogy nagy túlélő és a hegylakóval egy idős!
Már vagy mióta nem ott dolgozik!
ha otvan vagy 6-8 éve akkor már mi is szivattuk
a buzi miskolcon, biztos láttál már róla videót ahogy szivatják, vagy hallottál róla
ammeg ki?
te a tapelági sárga embetűnél dolgozol vagy ez csak valami kóbor agyszüleményem ?
endi kint állt tegnap is, érdeklődj nála
Stricinek kell beállni!
Oda azért nem kis kitartás szükségeltetik.
Négereket kéne fehérre szopni!
valaki nem tud valami jólfizető munkát ahol nem kell dolgozni ?
Nem élünk vele!
De figyi már! Milyen helyen laksz te? Hát ott éhen lehet halni!
a naptár-módszert próbáltátok már....?
Hát ez nem akar összejönni...
Köszönöm a válaszodat. Most fogok hazamenni 1 hétre aztán augusztus 4 hétre. Keresgélek. Érdeklődök. Köszönöm.
ha vernek se tudok 5 órán át dobolni mert meg találok halni közben

na jó. megbocsájtom ha nem jössz-(tök). megint
A Rádió M volt. Már kiderítettem.
De már rájöttem, h nem tudok menni,mert 11ig dolgozok szombaton, gondolom már addigra vége lesz,mire oda tudok érni. :/
igen igen az lesz. a crazy FM tulaja (? ) szervezget nekünk koncerteket a Vajtó Laci
Nem tudom,melyik volt, autóban ment, mondták ennek a görömbölyi akárminek a programjait, és ott mondták, h fellép a Zegyüttesetek is.
Kuruc napok, vagy mi a szösz, de nem figyeltem annyira, h milyen programokon belül lesz most ott banzáJ.
párszor kitolhatott volna minket is
Jól beszélsz!

de melyik rádióban? Vajtó Laci mondhatta, ő most ami kis terelgető emberkénk.
Azt hallottam a rádiJóban, h felléptek Görömbölyön!
Az a baj hogy változott a vizsgára jelentkezés ideje, tehát két hét telik el (minden vizsga között) a KRESZ rutin és forgalom között. Ezek szerint minimum 6 hét a leggyorsabb autósiskolától függetlenül.

Amugy szerintem az educar iskola nagyon rugalmas, lezavarják neked amilyen gyorsan csak lehet. Érdemes rájuk csörögni.
Nyiregyen és újhelybe van iskolájuk.
Szép jó estét mindenkinek.
Motorra szeretnék jogosítványt. Valaki aki tud, esetleg ismer valakit, telefonszámot e-mail címet facebook elérhetőséget, vagy egyéb más elérhetőséget, megköszönnék. Külföldön dolgozom, internetes képzés megoldható, augusztusba 4 hetet leszek otthon akkor meg a gyakorlati részt letudhatom. Mindenki segítségét előre is köszönöm. Facebook-on Gulyás Tamás tartózkodási hely Vichy France,
közben már vagy 4 óra kutatás után sikerült egy párat találni még raktáron. igen, az astraba kell..az egyik már repedt egy ideje, a másik is megtört, úgyhogy most cserélem mind a kettőt kicsit dizájnosabbra, meg kap fóliát. egyelőre ennyit enged a pénztárcám