Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzoda hogy kiröhögnek
ezzel feldobtad az estém, ilyen "vicces" napom még nekem sem volt
És én még azt hittem, h ha én elkezdek bénázni, azt nem lehet túlszárnyalni... Legalább berúgtál estére erre a sok örömre, vagy féltél, h belefulladsz az első felesbe?
Hát, van az úgy, hogyha ágyban maradtál volna, akkor is félig megpusztulsz,mert kitörik a szekrény lába, és rádborul...
Ezekkel a napokkal nem tudsz mit tenni.
De a sztori jó volt. Gondolom, megélni nem annyira.
hejj erről eszembe jut egy történet kicsit messziről indul de egyik nap bemegyek a sufniba, valamihez hozzányúltam és egy kapa leesett (falra volt akasztva WTF?) és bele állt a fejembe., ügyelet stb befoltozták délután elmentem motorozni még a CRM-el és ugyan ez amit mjondtál te is megvezetett egy nyom aztán a nagy endurós tudásomnak köszönhetően nem tudtam megfogni és földhözbaszott alig tudtam járni ugy bebasztam a térdem.. hazamegyek féllábon elkezdek motort mosni mert bele csattantam a sárba. erre megcsipett egy méh amire allergiás vagyok (meg méhészet van a kertünk végében) aztán mejdnem katyvasz lett vörösödtem meg már majdnem megfúltam mint riga a ganéba .. megint ügyelet... na az egy szép nap volt hogy baszódna meg
Köszi.
Eddig úgy is volt.
Előtte volt egy ugyanilyen 125-ösben is,,,ahogy elhoztam, másnap egy nyom megvezetett, össze is vágtam, pedig az is hasonló szép volt.
Használd baleset és hiba mentesen !
Ez a gyűszű King Kongnak is elmenne.
Kovácsüllő... az sajna stimmel.
Szerintem soha nem adom el, olyan jó kis gép.
Amúgy meg papír nélküli, erdőre vettem.
1. KÉP
Valaki gyűszűnek néz egy dugót...
2. Kép
valaki kovács üllőnek nézet egy dugót---
3. kép
No comment
vagyis...
ELADÓ ,?
Felénk...
Hát,,,így tőmondatokban.
Az időjárás már már katasztrofális terheket ró mind rám, mind a falu lakóira.
Az RGV motorját sikerült végérvényesen bedarálni.
A750-es Gixxeremből pedig most készül egy 900-as verzió,,, nem kicsit várom már az érkezését.
Mindezek mellett vettem egy 200-as Gilera endurót is idén tavasszal, ami egy nagyon megkímélt, teljesen gyári darab, ami endurókra azért korántsem jellemző.
1. kép: 7 mm-rel nagyobb Gixxer dugattyú.
2. kép: szerintem rájöszz, miről szól.
3. kép: szerintem erre is.
Bocsánat, nem olvastam visszább.
Most olvastam, hogy a Hellring ősztöl csinálja a pályát és már ez első ütemben kiépitik a 3,5 km-es pályát. Átadás 2015 tavasz De tudjátok az a biztos ami már elmult
Meló ezerel .Motor nélküli motoros vagyok jelenleg, ezért nem vagyok szinte sehol.
Mi újság felétek ?
Nyugodjon békében. Túlságosan nem ismertem, de ahányszor vásároltam nála, rugalmas, segítőkész volt.
Szeva cimbi! Ezer éve nem láttunk erre.
A hír viszont szomorú. Mi történt?
Most kaptam hírt, hogy Ágoston Tamás (Gota) az Angyal Motorból ma délután tragikus hirtelenséggel elhunyt.
NYUGODJON BÉKÉBEN AZ ÉGI MOTOROSOK KÖZT !
Leginkább.
Na mi van veletek, semmi ?
Tőlem-jobban!Megoldom,köszi!Csak néha elveszek a virtuális világba!
Grafit cerka,papír egyszerűbb volt!
én is láttam ma egy szimót a 3ason (piros volt...lehet h ugyanazt láttuk?), jöttem haza miskolcról, 85tel mentem és nem maradt le
mennyire értsen hozzá? problem?
Na akkor várjuk a tájékoztatást majd napról-napra, hogy mikor mennyi betonyt plöttyentettek már le!
Mivel minden reggel ott megyek el előtte munkába és délután haza, így ha lesz vmi az észre fogom venni!
Én már csak akkor hiszem el, hogy tényleg lesz, ha megtettem az első pár métert az aszfaltján!
Ha minden igaz ősszel kezdik a munkálatokat...

Hell Ring