Nem tudom.
Én is sok dicséretet hallottam róla régebben, de, hogy milyen,,,passz.
Én a teflonos átlátszó Würth-öt használom. Az nagyon bejött,,, csak hát kicsit drága.
Tényleg!
Úgy láttam, a MOL-nál újra van az a láncspray,amit régen szerettek sokan. Az jó fajta? Teflonos? Nem tudod? Elfogyott a láncspraym,kén venni valamit.
A hétvégére kivontam szegénykét a forgalomból.
Elsőlánckereket cseréltem rajta, és nem akart lejönni, erre a lenyomató csavart jól beletekertem a mögött e lévő szimeringbe.
Hétfő délutánig motormentes vagyok sajna.
Ilyenben már volt részem pár éve.
Most még járatós a Gixxer, a lassú vonulásoktól meg amúgy is kímélnem kell majd a jövőben, mert a 900 cm3-nek ára van.
Haladni kell vele.
Kűűűttem Le vannak lassulva a motorosok? Okés, köszi. De mit értesz különválás alatt? Mindegy,occsó legyen Valami relé megmurdelt,azt se tudom,miaz,de gondolom valami tákolmány lehet,ismerve az előéletet..
Esélyes :D 125-ös aprilia alktrészek,de egy halommal, meg a többi motorja. Dobok egy mail-t a címmel. Az a baj,nem rémlik a neve, 3 éve voltam nála utoljára.
Van itt valaki,aki nagyon jártas Szerencsen? Keresek egy szerencsi srácot, csak a régi számát és címét tudom
Ezenkívül apriliákat bontott, meg adott el bokorugrót is, sőt, használta is rendesen. Ötlet?
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk! http://szallas.hu/sipos-apartm...
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
Én is sok dicséretet hallottam róla régebben, de, hogy milyen,,,passz.
Én a teflonos átlátszó Würth-öt használom. Az nagyon bejött,,, csak hát kicsit drága.