Kis tapasztalat Miskolc Kpm. Azt mondják, hogy 9 és 11 órakkor állítják át a padot motorokra. Ennek megfelelően 9:00-kor már vagy 15-en voltunk ott, hogy kezdjük a vizsgát. Semmi nem történt. Majd 11:30 körül emberünk kijött a bódéjából, megnézte, hogy van e mindenkinek prizma a motorban(ez a legfontosabb), majd fénykép készítésbe fogott. Ismét fél óra szünet, majd 12:00-kor elkezdtünk féket mérni. Első voltam, végeztem gyorsan, motor kocsiba. Én bementem (volna) a papírokért, ahol közölték, hogy meg kell várni amíg minden kész. Ha nem muszáj, pl első forgalomba helyezés miatt odamenni, akkor ne menj.
Sziasztok
Érdeklődnék hogy mostanában volt -e valaki müszakiztatni a Miskolci KPM-nél.Az érdekelne mennyire szőröztek, mennyivel elötte kelett bejelentkezni ,hogy sorra kerülj .De ha valaki tud miskolcon elfogadható áron maszek müszakiztató helyet az is jo lenne.Nincs semmi meredek dolog a motoron csak mások az indexek(e szám van benne)meg a gyári plekó van lecserélve sötétitett -re .Csak nem szeretnék fölösleges köröket.Elöre s köszi.
Itt az embereknek az a mottója szarból várat tegnapra ingyen... Van neten már 1600ert 3bol itt lenne postával csak ugye sürgős lenne.. Na mindegy majd faragok bele valamit.
ha ez pl egy dt hajtókar vagy felső csapszeg tűgörgő akkor yamahában kell rendelned.(ha) ez motorspecifikus csapágy, csak a gyártónál tudod beszerezni..van ilyen...
Tapasztalat.