Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ""olcsó"" megoldások a végére mindig bőven drágábbá válnak...
Tapasztalat.
És meg is kéri az árát
Moindjuk, én, spec,,,ilyet nem hegesztetnék, szereznék másikat.
Az ATI mögött van egy színesfémhegesztő koma,,, nekem már többször dolgozott,,,szépen, jól melózik.
Teleszkóp aljából kivan törve egy darab azt kéne vissza heggeszteni
http://hasznaltauto.medija.hu/...
Barcikán lehet tudok segíteni, mit kellene csinálni?
Császtok
Miskolcon alumínium heggesztőt keresek aki tud az segíthetne
Ok Köszönöm az infót ezek szerint idegkimélőbb a maszek
Kis tapasztalat Miskolc Kpm. Azt mondják, hogy 9 és 11 órakkor állítják át a padot motorokra. Ennek megfelelően 9:00-kor már vagy 15-en voltunk ott, hogy kezdjük a vizsgát. Semmi nem történt. Majd 11:30 körül emberünk kijött a bódéjából, megnézte, hogy van e mindenkinek prizma a motorban(ez a legfontosabb), majd fénykép készítésbe fogott. Ismét fél óra szünet, majd 12:00-kor elkezdtünk féket mérni. Első voltam, végeztem gyorsan, motor kocsiba. Én bementem (volna) a papírokért, ahol közölték, hogy meg kell várni amíg minden kész. Ha nem muszáj, pl első forgalomba helyezés miatt odamenni, akkor ne menj.
Köszi mennyi volt a vizsgadij?
Szia!

Az MVK telephelyén vizsgáztatnak, és van mindig időpont. Én is ott vizsgáztattam. Rendesek. :)
Sziasztok
Érdeklődnék hogy mostanában volt -e valaki müszakiztatni a Miskolci KPM-nél.Az érdekelne mennyire szőröztek, mennyivel elötte kelett bejelentkezni ,hogy sorra kerülj .De ha valaki tud miskolcon elfogadható áron maszek müszakiztató helyet az is jo lenne.Nincs semmi meredek dolog a motoron csak mások az indexek(e szám van benne)meg a gyári plekó van lecserélve sötétitett -re .Csak nem szeretnék fölösleges köröket.Elöre s köszi.
Holnap megirom mert már nem szedem elő éjszaka ez a variotarcsanak a tügörgöje.
laptop tipust mondj!

Amugy ha felső tűgörgő akkor bronzpersely nem lehet jó oda?
simsonba lehet venni (én meg esztergáltam is még mielőtt ezt tudtam volna)

Ha van megfelelő olajozó járat még jó is lehet . bár én nem kisérleteznék vele, nem is ajánlom
Rendben köszi.
Itt az embereknek az a mottója szarból várat tegnapra ingyen... Van neten már 1600ert 3bol itt lenne postával csak ugye sürgős lenne.. Na mindegy majd faragok bele valamit.
ú hát ez így meredek.

Mit vár? majd lesz valahogy egy használt?
Ha egyéni méret akkor nem lesz olcsóbban.
Nem az enyém, csak haverom raktárosnak használ
Majd megkérdezem
Egy piaggio nrg t javítok, lenne gyári 6 ért de az drága a tulajnak.
Suzukiert nem érdekel laptop meg kp? Vadi zsír új Toshiba csak nem kő.
ha ez pl egy dt hajtókar vagy felső csapszeg tűgörgő akkor yamahában kell rendelned.(ha) ez motorspecifikus csapágy, csak a gyártónál tudod beszerezni..van ilyen...
Az a baj hogy ilyet nem lehet csapágy boltban venni olyan eltolt méret, néztünk mi is skf katalógusban. De ez valami motorspecifukus szar!
tűgörgő!
Főtengely?